Ένα άθλημα μόνο του, είναι ωραίο. Εκτός κι αν μιλάμε για baseball ή american football. Τότε μιλάμε για ανωμαλία που αρέσει μόνο στους ψυχάκηδες τους Αμερικάνους. Αλλά στο πέρασμα του χρόνου, αρχίζεις και το συνηθίζεις. Γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά υβρίδια, αθλήματα που παρήχθησαν από την ένωση δύο άλλων. Έτσι βγήκε κάποτε το ποδοβόλεϊ, έτσι έχουμε δει κάπου και το τένις με τέρματα για να μπαίνουν γκολ, ενώ το πιο τρελό που είχαμε δει ως σήμερα, ήταν κάτι τύποι που ανέστρεψαν το μπάσκετ και αντί να σουτάρουν τη μπάλα στο καλάθι, σούταραν το καλάθι στη μπάλα.

Νομίζουμε όπως πως έχουμε νικητή ως προς τον καλύτερο συνδυασμό και αυτός είναι του πινγκ πινγκ με το δημοφιλέστερο άθλημα που έπαιξαν οι Έλληνες στη διάρκεια της πανδημίας, στις 3 καραντίνες, το πάντελ.

Ένας περιφραγμένος χώρος με πλεξιγκλάς, ένα τραπέζι του πινγκ πονγκ, ρακέτες, μπαλάκι και φύγαμε. Μπορείς να χτυπήσεις κανονικά, αλλά μπορείς και με σπόντα στο πλεξιγκλάς. Κάτι που θέλει μια ακόμα πιο δύσκολη τεχνική και υπολογισμούς, γι’ αυτό και βγάζουμε το καπέλο στους τύπους του βίντεο.