Μπορεί αν θες κάτι πολύ, το σύμπαν να συνωμοτεί για να σου έρθει, αλλά στην πραγματικότητα το σύμπαν με κάποιο τρόπο ξεχρεώνει γραμμάτια στον Πάολο Κοέλιο και τον εμφανίζει στα πιο απίθανα σημεία. Θα είσαι σε ένα αεροπλάνο και θα πετάς για την Αμερική; Να ένας Πάολο Κοέλιο. Θα είσαι στην τουαλέτα μετά από παντζάρια και τηγανητή φέτα; Να ένας Πάολο Κοέλιο. Αλλά το να εμφανίζεται ο αλήτης και ανάμεσα στα γυναικεία στήθη ή στα thigh gaps, παραπάει.

Αφορμή γι΄αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων που δεν είναι κύκλος, αλλά ένα κείμενο, αποτέλεσε η ανάρτηση της Γουάντα Νάρα στο Instagram πριν δύο ημέρες, όπου η πληθωρική Αργεντινή, σύζυγός του Μάουρο Ικάρντι της Παρί και σίγουρα πολύ πιο μεγάλο brand από τον ίδιο, ζουλάει το μπούστο της και ποζάρει με αποκαλυπτικό τρόπο, επιχειρώντας ενδεχομένως να θυμίζει κάτι από τον ερωτισμό της Marilyn Monroe ή της Brigitte Bardot.

Και γράφει σχόλιο στην ανάρτηση: «Η ευτυχία δεν είναι να έχεις όλα όσα θέλεις, αλλά να εκτιμάς όσα ήδη έχεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_nara)

Ο Πάολο Κοέλιο είναι, όπως φαίνεται, ό,τι πιο ταιριαστό υπάρχει μετά το τζιν. Πάει με τα πάντα και παντού. Δεν έχει σημασία η εικόνα, δεν έχει σημασία το κόνσεπτ. Είπαν του Κοέλιο να κλάσει κι εκείνος Ξεκωέλιο…

Αυτό το απροσδόκητο και αναπάντεχο που προσφέρουν οι καλλίπυγες κυρίες του Instagram ως προς τις στιγμές που θα κοτσάρουν έναν Κοέλιο ή κάποιον άλλο χιλιοτραγουδισμένο, είναι που προσθέτει και το αλατοπίπερο στη ζωή.

Θα είσαι για παράδειγμα με τους φίλους σου στα Βλάχικα της Βάρης, θα στέκεστε μπροστά από ένα κιλό παϊδάκια και ένας οραματιστής της παρέας θα δει το κεφάλι του Κοέλιο να ξεπηδά από το ξίγκι. «Πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Θα καταλάβουμε πλήρως το νόημα της ζωής όταν αφήσουμε το αναπάντεχο να συμβεί». Εδώ ο επιφανειακός δεν θα καταλάβει τι εννοεί ο ποιητής. Αλλά αν διαβάσεις πιο προσεκτικά θα δεις. Τι λέει ο φίλος της παρέας που συνδυάζει κοψίδια με Κοέλιο; Ότι μπορεί να υπάρχει κίνδυνος να φράξουν οι αρτηρίες άμα φας όλη αυτή τη γκριλιάτα, αλλά δεν το ρισκάρεις, να δεις πόσο αντέχει η καρδούλα σου και ποιο είναι το personal best στα επίπεδα χοληστερίνης, τι νόημα έχει η ζωή;

Θες άλλο σενάριο; Ετοιμάζεται να βαρέσει παίκτης της ομάδας σου το τελευταίο πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου ή να πάρει το μεγάλο σουτ σε τελικό Ευρωλίγκας. Θα πεταχτεί λοιπόν ο Τάκης ο Τσουκαλάς και θα πει «κάθε ευλογία που αγνοείται, είναι κατάρα». Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, θα πει ότι εσύ Κώστα Σλούκα γεννήθηκες για να σουτάρεις το κερατιάτικο το τελευταίο σουτ. Μην πασάρεις τη μπάλα.

Τρίτη αναπάντεχη περίπτωση. Είσαι στο κρεβάτι. Χτυπάει ξυπνητήρι. Έχεις πατήσει 5 φορές το snooze και έχεις πει μέσα σου «αντί να κάτσω στη λεκάνη 20 λεπτά, θα κάτσω 5 και θα συνεχίσω το έργο μου στο γραφείο». Έρχεται όμως σαν άλλος διαβολάκος ο Κοέλιο να σου πει στο αυτί «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι». Κι έχεις δίκιο Πάολο. Θα συνεχίσουμε τον ύπνο μας. «Αφεντικό δε θα έρθω σήμερα, μου είπε ο Κοέλιο να πέσω να κοιμηθώ. Τα λέμε αύριο».

Μια άλλη συνθήκη που ταιριάζει ο Πάολο, είναι όταν έχεις λερώσει τη μπλούζα σου και ξέρεις ότι η μάνα σου θα σε πάει καροτσάκι. Κι εκεί που θα σε έχει στριμώξει με το τσόκαρο ανά χείρας και θα περιμένει να σου το καρφώσει στο δόξα πατρί, θα γυρίσεις και θα της πεις: «ΡΕ ΜΑΜΑ, στη ζωή δε μαθαίνεις όταν σου λένε κάτι. Πρέπει να το ανακαλύψω μόνος μου». Και τι ανακάλυψες; Ότι ο λεκές από παγωτό είναι αιτία να σε χώσει η μάνα σου στο πλυντήριο.

Πολύ συχνά δηλώνει παρών ο Κοέλιο και σε φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν γλουτούς και μηρούς σε πλήρη καμπύλη και προέκταση. «Μην αφήνεις το μυαλό να λέει στην καρδιά σου τι πρέπει να κάνει. Το μυαλό υποχωρεί εύκολα», έχει πει στον Αλχημιστή ο Πάολο και είναι προφανές τι θα μπορούσε να εννοεί. Μη σε νοιάζει αν θα σου κάνουν απρεπή σχόλια στην ανάρτηση στο Instagram. Άκου την καρδιά σου και πόσταρε αυτό το butt selfie. Και ρίξε κι έναν Πάολο. Ή μια Πάολα. Ό,τι σου είναι πιο εύκολο. Άλλωστε, δεν είναι και μεγάλες οι διαφορές.

«Αν σκεφτείς ποτέ και δεις, αλήθεια πως έγινε αυτό, οι συνέπειες θα ‘ταν μικρές». Το είπε η Πάολα ή ο Πάολο; Στα λόγια μας έρχεσαι. Γι΄αυτό μην κολλάς και στρίμωξε κι εσύ έναν Κοέλιο εκεί όπου δεν έχει πάει ποτέ. Στον Άρη, στον Πλούτωνα, στα σουτζουκάκια της γιαγιάς σου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Sam Asghari: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή της Britney Spears – «Σύντομα θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»

Δίκη Depp-Heard: Ποιος ο ρόλος-κλειδί του James Franco στην πολύκροτη υπόθεση;

Camille Vasquez: Ποια είναι η δικηγόρος του Johnny Depp που «σφυροκόπησε» την Amber Heard