Ένα μήνα πριν, η Britney Spears έκανε γνωστό μέσω του Instagram της πως περιμένει το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Sam Asghari. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, και η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως απέβαλε. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό – θαύμα μας, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε λίγο ακόμα για να το ανακοινώσουμε. Ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη του ενός για τον άλλο είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή».

Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears, Sam Asghari, έκανε την πρώτη του ανάρτηση για τον χαμό του μωρού, γράφοντας πως θέλουν να επεκτείνουν την οικογένειά τους «σύντομα», παρά το γεγονός της αποβολής.

«Έχουμε νιώσει την υποστήριξή σας. Παίρνουμε τα πράγματα θετικά και προχωράμε με το μέλλον μας. Είναι δύσκολο, αλλά δεν είμαστε μόνοι. Σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας. Σύντομα θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας», έγραψε ο ίδιος.

Sam Asghari

Η Britney Spears αποκάλυψε στις αρχές Απριλίου ότι αυτή και ο Asghari περίμεναν το πρώτο τους παιδί μαζί. H σούπερ σταρ έχει ακόμα δύο γιους, τον Sean Preston και τον Jayden James, με τον πρώην σύζυγό του Kevin Federline. Με τον Sam Asghari αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά από σχεδόν πέντε χρόνια που είναι μαζί. Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω των Stories του στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα ότι οι δυο τους έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου.

Με πληροφορίες από Page Six

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Neil Patrick Harris: Ζήτησε συγγνώμη για το κακόγουστο αστείο με το πτώμα της Amy Winehouse

Η Megan Fox τερματίζει το κριντζόμετρο: «Έκανα τρύπα στο καβάλο του ρούχου μου για να κάνω σεξ με τον Machine Gun Kelly»

Maye Musk: Η 74χρονη μαμά του Elon ποζάρει με μαγιό για το εξώφυλλο στο Sports Illustrated