Μετά από διακοπή μίας εβδομάδας, η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard, συνεχίστηκε στο δικαστήριο της Βιρτζίνια. Η δεύτερη συνέχισε την κατάθεσή της, με την δικηγόρο του ηθοποιού, Camille Vasquez, να την εξετάζει και να την «σφυροκοπά» αλύπητα.

Γενικά, η νομική ομάδα του Johnny Depp δεν επιλέχθηκε τυχαία, αυτό είναι κάτι που το έχουμε παρατηρήσει από την αρχή της δίκης. Έχει αποδειχθεί πως είναι dream team, ενώ παίρνουν την υπόθεση προσωπικά, δείχνοντας την χαρά τους σε κάθε μικρή νίκη.

Η Camille Vasquez ειδικά, δεν άφησε ούτε στιγμή σε ησυχία την Amber, ακόμα και όταν η συνήγορός της, Elaine Charlson Bredehoft της έκανε ερωτήσεις. Η Vasquez έκανε αλεπάλληλες ενστάσεις στις ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της η συνήγορος. Στο βίντεο που ακολουθεί, την βλέπουμε να προσπαθεί απεγνωσμένα να αναδιατυπώσει τις ερωτήσεις της που η Vasquez της μπλόκαρε.

«Προσπαθώ… προσπαθώ…» ακούγεται να λέει, την ώρα που η δικαστής κάνει δεκτές τις ενστάσεις της νεαρής δικηγόρου τη μία μετά την άλλη.

Η αντεξέταση ολοκληρώθηκε με την Amber Heard να χάνει την ψυχραιμία της στο βήμα, αφού η δικηγόρος του Depp αναφέρθηκε στη σύλληψή της, το 2009, για επίθεση στην τότε αγαπημένη της, Tasya van Ree. Δύο αστυνομικοί φέρεται να έγιναν μάρτυρες ενός καυγά του ζευγαριού, o οποίος κατέληξε με την ηθοποιό να χτυπά τη van Ree στο χέρι και να της τραβά το κολιέ.

Αναμφίβολα, η Camille Vasquez έκανε την καλύτερη δουλειά, εξού και οι αγκαλιές μετά με τον Johnny Depp. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει βρεθεί στην επικαιρότητα.

Ποια είναι λοιπόν η Camille Vasquez;

Η 37χρονη δικηγόρος αποφοίτησε το 2006 από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Southwestern, από όπου πήρε το πτυχίο της, το 2010. Γρήγορα βρήκε δουλειά σε μια εθνική νομική εταιρεία του Λος Άντζελες, ενώ στη συνέχεια έγινε συνεργάτης στην εταιρεία Brown Rudnick.

Η ίδια ασχολείται περισσότερο με συκοφαντικές μηνύσεις, διαφωνίες σε συμβόλαια, εμπορικά εγκλήματα και σε υποθέσεις που αφορούν παράπονα εργαζομένων. Είναι εξαιρετική στις δικαστικές στρατηγικές, ενώ έχει μεγάλη πείρα στις υποθέσεις δυσφήμισης και crisis management.

Το 2022 είχε κερδίσει μία σημαντική διάκριση, λαμβάνοντας το βραβείο Ones to Watch, ως η καλύτερη δικηγόρος της Αμερικής.

Για την ώρα, «επιτυχία» σημειώνει και στο TikTok, αφού όσοι παρακολουθούν τη δίκη και είναι με το μέρος του Johnny Depp, ενθουσιάστηκαν με την σκληρή ανάκριση της στην Amber Heard.

@jfjohnnydepp_ Me encantan ?❤️ #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #johnny #depp #fyp ♬ Locked out of Heaven – Bruno Mars

Με πληροφορίες από nationalworld

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Sam Asghari: Τα πρώτα λόγια μετά την αποβολή της Britney Spears – «Σύντομα θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας»

Neil Patrick Harris: Ζήτησε συγγνώμη για το κακόγουστο αστείο με το πτώμα της Amy Winehouse

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Πώς το κακό γράψιμο κατέστρεψε τον χαρακτήρα της Scarlet Witch στο MCU