Μια νέα σελίδα γυρίστηκε σήμερα στη Βουλή, με τους 300 βουλευτές των κομμάτων να ορκίζονται και να αναλαμβάνουν έτσι, και επίσημα, τα νέα τους καθήκοντα. Χαμογελαστοί, ευδιάθετοι  και συνοδευόμενοι από δικά τους πρόσωπα, περνούσαν ο ένας μετά τον άλλον, προχωρώντας προς τη θέση τους στα έδρανα.

Καλά όλα αυτά, στιγμές λογικά που δεν θα ξαναδούμε από ‘δω και στο εξής στη Βουλή, αλλά από τους 300, δύο άνθρωποι έκλεψαν την παράσταση και μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων. Δύο καλλιτεχνικές φιγούρες που επέλεξαν να αποτυπώσουν όλη την καλλιτεχνική τους φύση με απόλυτη μαεστρία στις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Σπύρο Μπιμπίλα και στην Τζώρτζια, που και οι δύο εξελέγησαν με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε για την ορκωμοσία να βάλει πουκάμισο με… παπαγαλάκια, συνδυάζοντας το με ένα μπλε κοστούμι και μία ζώνη που θύμιζε σερίφη. Το dresscode της Βουλής φαίνεται πως αγνόησε και η Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία φόρσε ένα φόρεμα τύπου κιμονο, αλλά με βαθύ ντεκολτέ. Πολύ βαθύ όμως. 

Προφανώς οι δύο αυτές ιδιαίτερες εμφανίσεις σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media, με ορισμένους να τους παρομοιάζουν με χαρακτήρες από τον Spiderman. Ειδικότερα, τον Σπύρο Μπιμπίλα τον παρομοίασαν με τον Octopus και την Τζώρτζια Κεφαλά με τον Green Goblin. 

Μπιμπίλας
Μπιμπίλας

Λίγο χιούμορ για να πάει καλά η Δευτέρα και η εβδομάδα, δεν είναι κακό…