Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στην πολιτική επικοινωνία με τα social media και το TikTok έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα. Έτσι, η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Ά Αθηνών, η Κέλλυ Σταμούλη, χρησιμοποίησε το TikTok για να εξηγήσει στον κόσμο πως πρέπει να βάφεται κάποια που βρίσκεται στην θέση της, διεκδικεί δηλαδή θέση στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ.

Στο βίντεο που ανάρτησε δεν διευκρινίζει αν το βάψιμο διαφέρει για υποψήφια με τη ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε κάθε περίπτωση, αν ανήκετε στο ΠΑΣΟΚ και διεκδικείτε βουλευτικό θώκο, καλό είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμα της κ. Σταμούλη, η οποία για κάποιο λόγο, στο βίντεο αυτό, μιλάει και για νομοθετήματα του ΠΑΣΟΚ από τα 80s και έφτασε μέχρι τα…UFO!

«Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, όπου είχε καταργηθεί η ποδιά. Να σας πω και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ, πριν πολλά πολλά χρόνια. Θεσμοθέτησε την ψήφο στα 18 χρόνια. Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα. Νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο. Κατάργησε το έγκλημα της μοιχείας. Θεσμοθέτησε την πενθήμερη εργασία. Εάν δεν μας βλέπουν τα UFO, δεν κάνουμε τίποτα. Γιατί η ζωή είναι ωραία».