Οι συμβουλές που χρειάζεσαι αν θέλεις να είσαι σίγουρη πως το wedding look σου είναι 100% εντός θέματος.

Αυτή την περίοδο του χρόνου, οι γάμοι έχουν την τιμητική τους. Ευτυχώς, στις μέρες μας τέτοιου είδους περιστάσεις έχουν όλο και λιγότερους στυλιστικούς κανόνες σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες. Οι καλεσμένοι έχουν περισσότερες ελευθερίες. Αυτό βέβαια είναι κάτι που μπορεί να ακούγεται υπέροχο, αλλά ταυτόχρονα κάνει τα πράγματα και λίγο πιο περίπλοκα.

Προτού λοιπόν αρχίσεις να ψάχνεις για τα κομμάτια που θα φορέσεις εκείνη την ημέρα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Πράγματα που δείχνουν πως σέβεσαι την τελετή αλλά και το ζευγάρι που παντρεύεται. Μερικοί από αυτούς τους κανόνες είναι αρκετά απλοί και εύκολοι στην εφαρμογή (π.χ. ποια χρώματα πρέπει να αποφύγεις), ενώ άλλοι απαιτούν περισσότερη προσπάθεια – όπως το να κατανοήσεις πλήρως σε τι διαφέρει ένας γάμος στην πόλη από έναν γάμο στην παραλία και να δημιουργήσεις τα ανάλογα looks.

Μάθε όσα πρέπει να αποφύγεις στο Elle.gr

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Από τα μοντέλα που τρέφονταν με ποτό, ναρκωτικά και τσιγάρα στα fitness models: Γιατί τα party animals δεν είναι πια «στη μόδα» | intronews.gr

Mαύρισμα; Τέλος – Η ηλιοθεραπεία είναι ό,τι χειρότερο για την επιδερμίδα σου | intronews.gr

Δεν έχεις κλιματιστικό; 4 tips από το TikTok που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη | intronews.gr