Οι μαύρες μπότες είναι μία αδιαμφισβήτητα καλή και διαχρονική επιλογή και όλες έχουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι στη γκαρνταρόμπα μας, όμως η φωτεινότητα του λευκού είναι ασυναγώνιστη.

O χειμώνας ενδείκνυται για χρωματικούς πειραματισμούς, παρότι οι περισσότερες κάνουμε πιο συμβατικές επιλογές που κινούνται γύρω από το μαύρο και το σκούρο καφέ. Αν σου αρέσουν τα ήσυχα χρώματα, θυμήσου ότι όλη η χρωματική γκάμα των γήινων αποχρώσεων μπορεί να φορεθεί προσφέροντας σου ένα αρμονικό outfit χωρίς προσπάθεια.

λευκές

Το γκρι, το χακί και το μπεζ της άμμου αποτελούν από τις καλύτερες επιλογές και συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους. Ωστόσο, υπάρχει πάντα το λευκό,  που αν και έχει ταυτιστεί με καλοκαιρινά ντυσίματα είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα.

Το λευκό, συνοδεύεται από μία έμφυτη κομψότητα και καθαρότητα. Φωτίζει τα outfits σου και παράλληλα τα κάνει πιο σοφιστικέ και elegant. Αν θες να διαφοροποιήσεις τον τρόπο που ντύνεσαι και να τολμήσεις κάτι νέο, πρόσθεσε στην ντουλάπα σου ένα ζευγάρι ψηλές, λευκές μπότες κατά προτίμηση με στρογγυλεμένη μύτη.

λευκές

Εμείς, βρήκαμε στα Mango αυτές τις δερμάτινες λευκές μπότες που φτάνουν μέχρι κάτω από το γόνατο και έχουν χοντρό τακούνι που θα σου επιτρέψει να τις φοράς κάθε μέρα. Επιπλέον, μας αρέσει πολύ η μύτη τους που είναι στρογγυλεμένη και όχι μυτερή. Αυτό, κάνει τις συγκεκριμένες μπότες πιο stylish και νεανικές. Δοκίμασε να τις φορέσεις με midi φόρεμα ή κοντή φούστα.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Zara και Clarks συνεργάστηκαν και δημιούργησαν μία συλλογή παπουτσιών που θα λατρέψεις

Mango: Αυτή η τσάντα των 45,99€ μοιάζει με διάσημη επώνυμη τσάντα των 2.500€

Αυτό είναι το ανατρεπτικό χρώμα που θα φορεθεί το 2023