Ναι ναι ξέρω, είναι τελευταία στιγμή, λίγο πριν την παραμονή Πρωτοχρονιάς και είναι κάπως αγχωτικό να μην έχεις διαλέξει ακόμα δώρο για την φίλη σου, την μαμά σου, την σύντροφο σου.. anyway την γυναίκα της ζωής σου. Και ενώ ο αστικός μύθος θέλει η έρευνα για το τέλειο δώρο να ξεκινάει τουλάχιστον έναν μήνα πριν και να περιλαμβάνει ατελείωτες ώρες σε eshop , την γνώμη εκείνης της καλής σου φίλης που είναι guru της μόδας και πάντα σε βγάζει από την δύσκολη θέση καθώς και μερικές απόπειρες να πας ο ίδιος στα μαγαζιά (απόφαση που συνήθως οδηγεί στο προηγούμενο) αυτή την φορά τα πράγματα είναι πιο απλά.

Άφησε στην άκρη το άγχος και τις ενοχές και διάλεξε ένα από τα αντικείμενα που σου προτείνουμε για δώρο Πρωτοχρονιάς. Είναι όλα πολύ αγαπημένα μας, ξεχωριστά, με μία εσάνς πολυτέλειας χωρίς να είναι απαραίτητα ακριβά. Εξάλλου, η αισθητική είναι πιο σημαντική από την τιμή και τα δώρα υπάρχουν για να προσφέρουν χαρά ως ένα δείγμα αγάπης.

ΣΕΤ NIGHTWEAR, INTIMISSIMI

Τα μεταξωτά nightwear είναι τα αγαπημένα όλων των it girls της μόδας και σίγουρα θα εκτιμήσει την πολύ απαλή υφή τους. Ξεχωρίσαμε το παρακάτω σετ που το βρίσκεις σε πολλά χρώματα, αν και το κόκκινο είναι το πλέον φωτεινό και εορταστικό.

Το βρίσκεις εδώ 

THE LIPSTICK CAP, CAROLINA HERRERA

Η νέα σειρά μακιγιάζ του οίκου εκτός από πλούσιες υφές και έντονα, ζωηρά χρώματα σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το lipstick cap που θες δίνοντας στο κραγιόν το πρωσικό σου στύλ. Σίγουρα είναι ιδανικό δώρο για τις γιορτές, οικονομικό και  πρωτότυπο. Να θυμάσαι ότι τα κραγιόν δεν είναι ποτέ αρκετά!

Το βρίσκεις εδώ 

 

DIFFUSER,ETRO

Ένα εκπληκτικό Diffuser από νότες μανταρινιού, άνθος ροδάκινου, τριαντάφυλλο, γιασεμί και άνθος πορτοκαλιού. Η Etro παρουσιάζει τη νέα σειρά αρωματικών χώρου σε κομψά χρωματιστά γυάλινα δοχεία με σχέδια Paisley. Κάθε άρωμα δημιουργεί μια διακοσμητική και οσφρητική αρμονία, ικανή να αποκαλύψει όλα εκείνα τα συναισθήματα με τα οποία επιθυμεί κανείς να γεμίσει το χώρο του. Afrodite, το σύμβολο της κομψότητας, χαρακτηρίζεται από γιασεμί και αποκαλύπτει μια floral καρδιά από φρέσκες νότες.

Το βρίσκεις εδώ

MUMBAI NOISE,BYREDO  

Tο πιο υπέροχο άρωμα για γυναίκες με ελεύθερο πνεύμα εμπνευσμένο από το σπάνιο, θαυματουργό «λουλούδι φάντασμα» που ζει χωρίς νερό στις πιο δύσκολες, άνυδρες συνθήκες στην έρημο Μοχάβε. Η ξυλώδης σύνθεση του είναι ανάλαφρη με μοσχομυριστή Ambrette και τζαμαϊκανό nesberry, βιολετί σανταλόξυλο και μια βάση από τραγανό κεχριμπάρι και κέδρο που ταξιδεύει όποιον το φοράει σε μια αληθινή περιπέτεια.

Το βρίσκεις εδώ 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BYREDO (@officialbyredo)

Μανό νυχιών, HERMES

Η επιτομή της κομψότητας, το τελευταίο λανσάρισμα ομορφιάς του Hermès επικεντρώνεται στα νύχια. Το βερνίκι Enamel Rouge είναι το πιο fashion βερνίκι νυχιών και θα σας βοηθήσει να κάνετε την διαφορά στην επιλογή του φετινού δώρου.

Το βρίσκεις εδώ

POLAROID

Είναι το πιο ευφάνταστο δώρο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ουρλιάξει από χαρά. Επιλέον, είναι πρωτότυπο και θα της δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο της στην φωτογραφία. Η συγκεκριμένη συνδέεται και με το smartphone.

Την βρίσκεις εδώ 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ, MISS MIGUE

Το συγκεκριμένο κερί μυρίζει κάτι ανάμεσα σε μελομακάρονο και βανίλια και δίνει στο σπίτι μια luxury και ταυτόχρονα cozy αίσθηση. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και κομψή συσκευασία από γυαλί.

Το βρίσκεις εδώ

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη miss migue (@miss_migue)

https://www.intronews.gr/10449-2-5-diasimoi-vafoun-nixia-harry-styles/styl/