Ήρθε επιτέλους η ώρα να γίνει η τούρτα του Τομ Κρουζ διάσημη. Ο Γκλεν Πάουελ, σταρ του «Top Gun: Maverick», δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram, μια ιστορία που έδειχνε μια πιατέλα για κέικ και μια σπάτουλα πασαλειμμένη με λευκά ψίχουλα και γλάσο. Δίπλα στην τούρτα, ένα χειρόγραφο σημείωμα έγραφε: «Προς: Γκλεν Πάουελ. Θερμές ευχές σε εσάς αυτές τις γιορτές. Τομ Κρουζ».

Η διάσημη «Tom Cruise Cake», η οποία δεν είναι διάσημη μόνο στο Χόλιγουντ, είναι μια τούρτα Bundt με λευκή σοκολάτα και καρύδα από το «Doan’s Bakery» στην Καλιφόρνια, η οποία κοστίζει 125 δολάρια. Ο Τομ Κρουζ στέλνει την τούρτα σε μια μακρά λίστα διασημοτήτων.

Η τούρτα του Τομ Κρουζ

Πέρυσι, στο «Jennifer Hudson Show», ο Πάουελ αποκάλυψε: «Ο Τομ Κρουζ έχει αυτή την καταπληκτική παράδοση κάθε γιορτή. Στέλνει την τούρτα “Tom Cruise Cake”. Το Cruise Cake είναι ένα πολύ διάσημο πράγμα. Αν έχεις δουλέψει με τον Τομ Κρουζ ή έχεις κάνει μια ταινία του Τομ Κρουζ, παίρνεις την τούρτα Κρουζ. Με την πάροδο του χρόνου, έχει μετατραπεί σε αυτή την παγκόσμια επιχείρηση, όπου κάθε Χριστούγεννα στέλνει – μπορεί να είναι χιλιάδες».

Συνέχισε να την περιγράφει ως «την πιο νόστιμη τούρτα που έχετε φάει ποτέ. Είναι ένα κέικ καρύδας. Οι φίλοι μου που το δοκίμασαν το λατρεύουν τόσο πολύ που με παίρνουν τηλέφωνο γύρω στην 1η Δεκεμβρίου και μου λένε: “Έι, έχει φτάσει ακόμα;”. Έτσι, τώρα θα κάνω ένα πάρτι για το Cruise Cake στο σπίτι μου και θα καλέσω ανθρώπους να δοκιμάσουν μια ή δύο μπουκιές από το Cruise Cake. Είναι ένα πάρτι με κέικ, μόνο με το Cruise Cake».

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Τομ Κρουζ δεν έχει δοκιμάσει το κέικ. «Είναι απίστευτο, θα έλεγα ότι σχεδόν όλοι όσοι συναντά που εργάζονται στο “The Late Late Show” παίρνουν ένα από αυτά τα κέικ. Είναι όπως οι επικεφαλής σεναριογράφοι μας, ο Ίαν και η Λόρεν, ξέρετε, διαφορετικοί άνθρωποι που έχει συναντήσει, είναι τόσο ευγενικός και γενναιόδωρος», είπε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Heart Breakfast» το 2022. «Αλλά εδώ είναι το πιο καταπληκτικό πράγμα. Δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ!» αποκάλυψε ο Κόρνεν, ορκιζόμενος ότι αυτό είναι αλήθεια, «στη ζωή μου!»

Σύμφωνα με τη Sun, ο Τομ Κρουζ κανόνισε να μεταφερθούν 300 κέικ με ιδιωτικό τζετ από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο το 2021 για να δοθούν στο καστ και στο συνεργείο του «Mission: Impossible».

Ακόμα και Τομ Χανκς έχει αναφερθεί στη μεγάλη επιτυχία της τούρτας στην εταιρεία παραγωγής του, «Playtone». «[Οι συνάδελφοι στην “Playtone”] αρχίζουν να προσέχουν: Ποια αλληλογραφία ήρθε; Έρχεται το μεγάλο κουτί; Παίρνουμε, αυτό που ουσιαστικά έχει ονομαστεί, το κέικ Τομ Κρουζ;» είπε ο Τομ Χανκς, ενώ συμμετείχε στη σειρά «Last Meals» της «Mythical Kitchen» στο YouTube.

*Photo Credits: Shutterstock