Τέσσερις ολοκαίνουριες βίλλες στην Άνδρο προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία Suite Home , θυγατρική του St.George Lycabettus και Paradise Andros Lifestyle Hotels που δραστηριοποιείται στα serviced villas and apartments από το 2008.

Η Άνδρος βρέθηκε πρόσφατα στη λίστα με τα καλύτερα νησιά του κόσμου που προσφέρονται για φυσιολατρικές και πολιτιστικές εμπειρίες. Χάρη στη νεοκλασική αρχιτεκτονική της , η Χώρα της Άνδρου ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα αξέχαστο ‘ταξίδι’ στη μαγευτική φύση, τις τέχνες και την ιστορία.

Οι βίλες βρίσκονται στην Χώρα της Άνδρου, μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο Paradise, με θέα θάλασσα αλλά και τα κατάφυτα χωριά της Άνδρου η κάθε μια με ιδιωτική πισίνα και σκοπό έχουνε μέσω αυτών να προβάλλεται και η παράδοση του νησιού.

Άνδρος

Το νησιώτικο, minimal και understated luxury design είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της Άνδρου. Έτσι υπάρχουν τέσσερις θεματικές βίλλες με Ανδριώτικες θεματικές ενότητες όπως ο αρχαιολογικός χώρος της Παλαιόπολης με φωτογραφίες και αγγεία που μας ταξιδεύουν πίσω στην ιστορία , το Νημποριό -το παραδοσιακό λιμανάκι της Άνδρου- με το φάρο τουρλίτη αλλά και συλλογή από βιβλία και αντικείμενα των Ανδριωτών Ανδρέα Εμπειρίκο και Καραγάτση.

Η επίπλωση είναι εμπνευσμένη από την νέα διεθνή τάση του collectible design που συνδυάζει την έμφαση στο σύγχονο design με χρηστικά αντικείμενα και έπιπλα τέχνης. Έτσι στη βίλλα Νημποριό μπορεί να δει κανείς -μεταξύ άλλων- την καρέκλα του Αλέκου Φασσιανού από τη διεθνή γκαλερί Carwan Gallery, χαλί από το art rug project by Soutzoglou * Philippos Theodorides , κονσόλα Gustavo & Vito Latis από το παλαιοπωλείο Μαρτίνος, φωτιστικό των Enzo Mari και Giancarlo Fassina από την Antiqua Gallery.

Στη βίλα «Λιβάδι» θα δει κανείς έργα της εικαστικού Καρολίνας Ροβύθη αλλά και εκλεπτυσμένα κεραμικά Calopsia Finesse ενώ στη βίλλα ‘Βότσαλο’ υπάρχουν χρηστικά αντικείμενα της κεραμίστριας Μαρίτσας Τραυλού, έργο του πρωτοπόρου Μιχάλη Κατζουράκη που έχει αφήσει εποχή με τις αφίσες του στον Ελληνικό Τουρισμό και ξύλινη δημιουργία του Δημήτρη Ρουσσέτου. Τέλος στη βίλλα ‘Παλαιόπολη’ θα δει κανείς την ‘ελληνική σημαία’ έργο της Νατάσας Γρυλλάκη.

Άνδρος

Την υπογραφή του design φέρνει η in-house αρχιτεκτονική ομάδα της Suite Home με επικεφαλή τη Μαρία Παπατριανταφύλλου με έμφαση στο σύγχρονο collectible design, με οικολογικά υλικά, υφάσματα παραδοσιακής νοοτροπίας στον αργαλειό αλλά μοντέρνας υφής και αναφορές σε παιχνίδια του προηγούμενου αιώνα όπως σβούρες και αρχαίες κούκλες πλαγγόνες!

Από τις βίλες δε θα μπορούσε να λείπει η smart τεχνολογία με smart lock κλειδαριές , πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με ηλεκτρικές συσκευές smeg και nespresso, λειτουργικά εργονομικά γραφεία, high end προιόντα Moda Bagno και Kontakis design και γρήγορο internet σε συνέχεια της τάσης work from home.

Στους επισκέπτες θα προσφέρονται υψηλού επίπεδου υπηρεσίες hospitality και concierge, οργανωμένες βιωματικές δραστηριότητες από την exploreandros.gr, εκδρομές πεζοπορίας στα βραβευμένα μονοπάτια «Andros routes», γαστρονομικά δρώμενα με έμφαση στην τοπική κουζίνα και πολλά άλλα.

Η 24ωρη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση κάθε προσδοκίας των επισκεπτών της Άνδρου που αφορά την ιστορία, την κουλτούρα και τις ομορφιές του νησιού αποτελεί υψηλή προτεραιότητα .Το ταξίδι στην Άνδρο και ο αρχαιότατος πολιτισμός του Αιγαίου εμπλουτίζουν μοναδικά και συνθέτουν μια εμπειρία ζωής για τους επισκέπτες.

Το ταξίδι στην Άνδρο πλέον γίνεται εμπειρία ζωής για τους επισκέπτες μας με αξέχαστες στιγμές .Η εταιρεία Suite Home δραστηριοποιείται στα serviced apartments από το 2008 και διαθέτει lifestyle διαμερίσματα με παροχή υπηρεσιών στη Μύκονο, την Άνδρο, το Παρίσι και το St. Moritz και με μελλοντικά σχέδια για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.