Φέτος, το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel σας ετοιμάζει ένα παραδοσιακό Πάσχα στην πόλη με το αναστάσιμο buffet στο rooftop restaurant La Suite Lounge, πρόσφατα βραβευμένο ως «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη», ώστε να ατενίσετε την πόλη από ψηλά και την κατάνυξη από την περιφορά των κεριών.

Το γιορτινό δείπνο του executive chef, Στέφανο Παπανικολάου έχει γεύσεις της παράδοσης σε μοντέρνες παρασκευές και φρέσκες πρώτες ύλες όπως μαγειρίτσα παραδοσιακή, μαγειρίτσα με μανιτάρια, κατσικάκι με σταμναγκάθι και αυγολέμονο, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό, παϊδάκια με σάλτσα Μαυροδάφνη και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

Δείπνο του Πάσχα το βράδυ της Ανάστασης στο St. George Lycabettus

Τιμή : 65€ το άτομο – Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Το μεσημέρι του Πάσχα μπορείτε να δοκιμάσετε το πλούσιο buffet με παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά στο St. George Lycabettus. Από τη μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός και από την άλλη η πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία.

Τιμή: 65€ το άτομο – Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Δείπνο του Πάσχα το βράδυ της Ανάστασης στο St. George Lycabettus

Εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και επιλέξτε κάποιο από τα δωμάτια ή σουίτες του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη ή το πευκοδάσος του Λυκαβηττού σε προνομιακές τιμές και απολαύστε ένα Easter Staycation στην πόλη.

* Περισσότερα θα βρείτε εδώ.