Μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο και τη λειτουργία του πρώτου πεντάστερου Amyth στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου, ο ηγετικός όμιλος πολυτελούς φιλοξενίας της Κύπρου Thanos Hotels and Resorts διευρύνει το αποτύπωμά του στην Ελλάδα με ένα δεύτερο «Amyth» στη Μύκονο, στη δημοφιλή τοποθεσία του Super Paradise.

Ο όμιλος πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ένα επενδυτικό πλάνο με ορίζοντα 3ετίας με στόχο να ανοίξει 10 νέα ξενοδοχεία Amyth στην Ελλάδα. Το πρώτο ξενοδοχείο λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2023 στον Άγιο Στέφανο, ενώ από την 1η Μαΐου το Amyth στο Super Paradise θα υποδεχθεί τους πρώτους του επισκέπτες σε ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα.

Νέο Amyth Hotel στη Μύκονο

Η φιλοσοφία

Η φιλοσοφία που διέπει τον όμιλο Thanos Hotels & Resorts είναι να εμπλουτίζει τη ζωή των επισκεπτών του με αυθεντικές μεσογειακές στιγμές και να αναδεικνύει την αξία της ουσιαστικής ανθρώπινης διασύνδεσης. Ως μία οικογενειακή επιχείρηση, ο όμιλος έχει υιοθετήσει την κουλτούρα της «οικογένειας» σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας τους επισκέπτες να αισθάνονται ότι διαμένουν σε ένα άνετο, πολυτελές και φιλόξενο σπίτι.

Αντλώντας έμπνευση από την ατμοσφαιρική γοητεία της Μεσογείου, οι ξενοδοχειακές μονάδες αποτελούν την είσοδο σε έναν κόσμο αυθεντικών εμπειριών, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τοπική κουλτούρα, την γαστρονομία και τις παραδόσεις. To brand Amyth αποτελεί επέκταση αυτής της φιλοσοφίας καθότι προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα «καταφύγιο» όπου ψυχή και πνεύμα αναζωογονούνται. Συνδυάζοντας την αυθεντικότητα με το lifestyle, τα ξενοδοχεία Amyth αποπνέουν την αύρα του φυσικού περιβάλλοντος και είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κατάλυμα. Είναι μια πρόσκληση στον επισκέπτη να «ζήσει» πραγματικά τον προορισμό.

Νέο Amyth Hotel στη Μύκονο

To δεύτερο Amyth Hotel στο Super Paradise

Το Amyth Super Paradise είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες και την 1η Μαϊου θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Οι επιλογές διαμονής που προσφέρει κυμαίνονται από δωμάτια 25 τ.μ. μέχρι σουίτες που εκτείνονται σε έως και 110 τ.μ., πολλές από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υπαίθρια τζακούζι. Επίσης, διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια, εγκαταστάσεις περιποίησης και χαλάρωσης, μπουτίκ και γυμναστήριο.

Μείγμα του νέου και του διαχρονικού, το Amyth Super Paradise προσφέρει την ιδανική διαμονή στους ταξιδιώτες που αναζητούν τόσο την ηρεμία ενός απομονωμένου «καταφυγίου» όσο και τους παλμούς της έντονης ζωής του κοσμοπολίτικου νησιού. Εντός του συγκροτήματος, ένα κυκλαδίτικο παρεκκλήσι που διατηρείται μέχρι σήμερα, προσφέρει μια αίσθηση επαφής με την τοπική κουλτούρα και δένει αρμονικά με τους φιλόξενους χώρους του.

Νέο Amyth Hotel στη Μύκονο

Στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του συγκροτήματος δεσπόζουν οι λιτές γραμμές που συνδυάζονται με τα φυσικά υλικά και τους γήινους τόνους στους εσωτερικούς χώρους και συνδυαστικά με το γαλάζιο της θάλασσας εξασφαλίζουν μια αναζωογονητική εμπειρία.

* Περισσότερα θα βρείτε εδώ.