Έχουμε πραγματικά βαρεθεί να επαναλαμβανόμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Ένα ελληνικό νησί σάρωσε για ακόμα μια φορά και βρέθηκε στη πρώτη θέση ως ο καλύτερος προορισμός του κόσμου!

Οι Λειψοί φιγουράρουν στην πρώτη θέση ανάμεσα στους 11 καλύτερους προορισμούς του κόσμου που προσφέρουν εμπειρίες εκτός της πεπατημένης, όπως αυτοί προτείνονται από το βραβευμένο ταξιδιωτικό blog «Where Life is Great» στο πλαίσιο της έρευνας για τις τάσεις του νέου έτους που διενεργεί κάθε χρόνο η συντακτική ομάδα του.

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου: Ελληνικό νησί βρίσκεται και πάλι στην κορυφή ως ο ιδανικότερος προορσισμός του κόσμου

Τι λένε για το νησί των Λειψών

«Αν αναζητάτε μια μαγική απόδραση σε έναν άθικτο εξωτικό τόπο, τότε οι Λειψοί είναι ο «νούμερο ένα» προορισμός σας για το 2024. Φανταστείτε ένα βιώσιμο μέρος που ο χρόνος φαίνεται να σταματά και κάθε «ανάσα» θαλασσινού αέρα εξουδετερώνει όλους τους προβληματισμούς και τα άγχη», αναφέρει η blogger Μάρτα Οστόγια εξηγώντας τους λόγους που οι Λειψοί πληρούν όλα τα κριτήρια για να κατακτήσουν την κορυφή στον κατάλογο με τους πιο υποσχόμενους προορισμούς για τη νέα σεζόν.

Η 11αδα συμπληρώνονται από τους εξής προορισμούς: το Χοκάιντο της Ιαπωνίας, την Αυστραλιανή νήσο Φρέιζερ, τη Μαγιόρκα, την Τενερίφη, τη Σρι Λάνκα, την Προτσίντα της Ιταλίας, τη Σαρδηνία, τη Φουερτεβεντούρα της Ισπανίας, τη νήσο Μουχέρες στο Μεξικό και τη Τζαμάικα. Σημειώνεται πως έπειτα από πρόσκληση του δήμου οι Λειψοί προστέθηκαν στο περσινό πρόγραμμα της πολυταξιδεμένης blogger που «μετρά» μέχρι στιγμής πάνω από 560.000 φωτογραφίες στο πλαίσιο επισκέψεων της σε 50 χώρες και 4 ηπείρους.

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου: Ελληνικό νησί βρίσκεται και πάλι στην κορυφή ως ο ιδανικότερος προορσισμός του κόσμου

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, «Χρόνο με το χρόνο κερδίζει μεγαλύτερο έδαφος η προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τους Λειψούς ως μια βιώσιμη και αυθεντική πρόταση διακοπών που διαθέτει ταυτόχρονα ασυναγώνιστες σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες. Οι επιδόσεις του προορισμού για το 2023 σημείωσαν νέα ρεκόρ με ταξιδιώτες από Ευρώπη, αλλά και πιο μακρινές αγορές να μας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο.

Είναι δυνατόν να είμαστε τόσο τέλειοι πια!

*Photo Credits: Shutterstock