Το Gold List έχει την απάντηση στην ερώτηση που κάνουμε όλοι μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη: Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να μείνουμε όταν επικσεπτόμαστε μία χώρα; Στην λίστα λοιπόν με τα καλύτερα ξενοδοχεία για να μείνεις το 2024, βρίσκονται και δύο ελληνικά. Το ένα είναι στις Σπέτσες και το άλλο στην Ζάκυνθο.

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που μας κάνουν υπερήφανους

Porto Zante – Ζάκυνθος

Το Porto Zante είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις και να ακούσεις τον ήχο των κυμμάτων του Ιονίου πελάγους. Οι βίλες είναι τεράστιες, σχεδιασμένες για να είναι εξαιρετικά άνετες, με πισίνα ελεγχόμενης θερμοκρασίας και προσωπικό θυρωρό. Λίγα μέρη στην Ευρώπη είναι τόσο ιδιωτικά ή έχουν επίπεδα υπηρεσιών τέτοιου βεληνεκούς.

Απολαύστε και το ιαπωνικό-ασιατικό μενού στο Maya, αλλά κάντε και την επίσκεψή σας στο Greek-Mediterranean Club House για να ακούσετε τον resident πιανίστα. Θέλετε να εξερευνήσετε την θάλασσα και τα χωριά ή την κοντινή πόλη; Τα δρομολόγια μπορούν να κανονιστούν άνετα μέσα στην ημέρα και στη συνέχεια να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας ακόμα και βόλτες με γιοτ.

Τα 2 ελληνικά ξενοδοχεία που αποθέωσε το Conde Nast Traveller

Κάντε κράτηση εδώ.

Poseidonion Grand Hotel – Σπέτσες

Κοιτάζοντας κανείς από το Πόρτο Χέλι μέχρι τις Σπέτσες, το πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι το Poseidonion Grand Hotel, που ξεπροβάλλει εντυπωσιακό πάνω από την ακτή. Όταν άνοιξε το 1914, ήταν το πρώτο ξενοδοχείο στα Βαλκάνια με θερμά λουτρά και κατασκευάστηκε με χάλυβα από τη Γερμανία, ξύλο από τη Ρουμανία και ασβεστόλιθο από τη Βουλγαρία.

Σήμερα πλήρως ανακαινισμένο και επεκταμένο από τον ιδιοκτήτη του, Εμμανουήλ Βορδώνη, είναι, για άλλη μια φορά, απίστευτα λαμπερό και διεθνώς φημησμένο. Υπάρχουν δωμάτια με θέα στη θάλασσα και στον κήπο, σουίτες που βλέπουν στην πισίνα, βασιλικές σουίτες και ένα Tower Room—όλα σε μια κλασική γήινη παλέτα που αντανακλά το φως του νησιού στον υπέρτατο βαθμό. Τα θαλασσινά είναι εξαιρετικά, και το φαγητό στην εξωτερική βεράντα σε κάνει να νιώθεις πραγματικά την ζεστασιά και την ιδιαιτερότητα του νησιού.

Τα 2 ελληνικά ξενοδοχεία που αποθέωσε το Conde Nast Traveller

Κάντε κράτηση εδώ.

Πηγή: CondeNastTraveller. com