Το να κανονίζουμε αποδράσεις από την πόλη, το να αλλάζουμε παραστάσεις και να φορτίζουμε μπαταρίες δεν είναι απλώς επιθυμητό. Είναι απαραίτητο. Για τη ψυχολογία μας, για τον πλούτο των εικόνων και των συναισθημάτων που γεννά η επαφή με κάτι άλλο πέραν της καθημερινότητας. Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα 4 ξενοδοχεία στην ελληνική επαρχία που θα σε κάνουν να το ζήσεις ακόμα πιο έντονα.

Είναι, γαρ, εντελώς διαφορετικά από το μέσο όρο. Τόσο ώστε υπό μία έννοια γίνονται αυτά το αξιοθέατο! Πάνω από όλα βέβαια και επί του πρακτέου, σου προσφέρουν μια άνετη και υπέροχη διαμονή, επιτείνοντας το θετικό συναίσθημα.

4 σούπερ ξενοδοχεία στην επαρχία για να πας στην επόμενη αργία

Mountain Tea / Παύλιανη

Ήρθε η… Φινλανδία στην Παύλιανη; Αυτές οι luxury σκηνές-domes προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε έναν μαγευτικό προορισμό. Είναι σίγουρα κάτι έξω από τα συνηθισμένα, γίνεσαι ένα με τη φύση χωρίς να απαρνείσαι όλα τα καλά του πολιτισμού.

Πρωτοτυπία, προσοχή στη λεπτομέρεια, φιλοξενία και ομορφιά, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Από τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία που έχουμε δει…

Δες ΕΔΩ το site του Mountain Tea

ξενοδοχεία

Vasilikia Mountain Farm & Retreat / Παύλιανη

Συνεχίζουμε στην Παύλιανη, καθώς σε αυτήν την ευλογημένη γωνιά της Φθιώτιδας συνυπάρχουν αρμονικά η ασύγκριτη μορφιά του φυσικού τοπίου με την έξυπνη επιχειρηματικότητα.

Στην καρδιά της αμερικανικού τύπου εκπληκτικής φάρμας Vasilikia Mountain Farm & Retreat έχεις την επιλογή να μείνεις ως και σε ένα τροχόσπιτο που δεν μοιάζει με αυτό που φαντάζεσαι – με την πιο θετική έννοια που μπορεί να πάρει η έκπληξη. Ένας μποέμικος τρόπος διακοπών, που συνδυάζει ελευθερία και στιλ.

Μπορείς βέβαια και να επιλέξεις κάποιο από τα εξαιρετικά cottages της φάρμας. Είναι ιδανικό μέρος και για ζευγάρια και για οικογένειες με παιδιά και γενικώς για όλους όσους αναζητούν την επαφή με τη φύση, το να νιώσουν το «είναι» τους να πλημμυρίζει από θετικά συναισθήματα. 

Δες ΕΔΩ το site του Vasilikia Mountain Farm & Retreat

Meraviglia Slow Living / Πρέβεζα

Τι σημαίνει «Meraviglia» στα ιταλικά; Θαύμα. Μια χαρά. Εντός θέματος βρισκόμαστε, αυτή είναι η πρώτη μας σκέψη μόλις αντικρίσαμε τις εικόνες από αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από την Πρέβεζα.

Ντόπιοι και ξένοι τεχνίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό. Η ζεν ατμόσφαιρα κυριαρχεί, η πολυτέλεια με την απλότητα παντρεύονται ιδανικά.

Αυτό το συγκρότημα 7 πολυτελών σουιτών στην Πρέβεζα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει κανείς όταν επιζητά να ρίξει ρυθμούς και να επανεκτιμήσει όλα αυτά που έχουν πραγματικά σημασία, όπως η επαφή με τη φύση και τον άνθρωπο.

Δες ΕΔΩ το site του Meraviglia Slow Living

Theasis Igloo / Τζουμέρκα

Ιγκλού στην Ελλάδα; Και γιατί όχι παρακαλώ; Στη μέση μιας ειδυλλιακής κοιλάδας με έλατα, σε περιμένουν τέσσερις αυτόνομες πέτρινες κατοικίες με γυάλινη οροφή για να αποκοιμηθείς κοιτώντας το φως των αστεριών.

Ένας επί γης παράδεισος από τον οποίο δεν θα θες να φύγεις ποτέ. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά. Βασικά ιδανικό για… όλους!

Δες ΕΔΩ το site του Theasis Igloo

ξενοδοχεία