Στις 18 Δεκεμβρίου το 6ο τεύχος του περιοδικού Nitro κυκλοφόρησε στα περίπτερα ως ένθετο στην εφημερίδα Real News της Κυριακής. Από σήμερα, μπορείτε πλέον να το προμηθευτείτε αυτόνομα, καθώς βρίσκεται και πάλι στα περίπτερα μόνο του, σε νέα μειωμένη τιμή.

Σε αυτό το 6ο τεύχος θα βρείτε συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις που ήδη έχουν συζητηθεί, απόψεις διόλου στιλιζαρισμένες που πάνε κόντρα στο mainstream αφήγημα και φωτίζουν τις πλευρές που έμειναν αθέατες, έχει χιουμοριστική αναπόληση του παρελθόντος, έχει αναλύσεις επί της εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής, κάνει focus σε σταρ του εξωτερικού για καλούς και για όχι τόσο καλούς λόγους.

Στο εξώφυλλο του Nitro βρίσκεται η Μαρία Σολωμού που για τις ανάγκες της φωτογράφισης έγινε ξανθιά και κάνει για τον φακό του NikZik την πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση των τελευταίων 10 ετών, ενώ δίνει συνέντευξη για πρώτη φορά την τελευταία 6ετία.

Στη συνέντευξη μιλάει για τις δηλώσεις της που συζητήθηκαν πολύ εσχάτως, για τη σχέση της με τον Mente Fuerte και πώς την γοήτευσε, για τη σχέση με τον γιο της και πώς διαχειρίστηκαν με τον Μάριο Αθανασίου τον χωρισμό τους, για το ότι είναι σε μια φάση ζωής που έχει ξαναβρει την 25αρα Μαρία και για την ανάγκη της να είναι ελεύθερη και να μπορεί να φεύγει όποτε το θελήσει.

Στις μέσα σελίδες θα βρείτε συνεντεύξεις με τον Διονύση Ατζαράκη και τον Λάκη Γαβαλά, μια κοινή συνέντευξη περί σεξ και άλλων «δαιμονίων» με τους Κωνσταντίνο Μπιμπή, Σπύρο Χατζηαγγελάκη και Χάρη Χιώτη, φωτογραφικό αφιέρωμα στη ζωή των Ρομά, αφιέρωμα στα περίφημα γυμνά του NikZik, ένα χρονικό της πορείας του Kanye West προς την ακροδεξιά και πολλά ακόμα επίκαιρα θέματα γύρω από την τέχνη, τα σκληρά κοινωνικά φαινόμενα των ημερών και ανάδειξη της μετάβασης των κοινωνίων από το ένα άκρο στο άλλο.

Nitro

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται: Τα φιλιά της Μελίνας Νικολαΐδη με τον 34χρονο σύντροφό της στο κέντρο που τραγουδά η Βανδή

Κι όμως είναι 50άρα: Η Sofia Vergara ποζάρει χωρίς φίλτρα με μπικίνι και το σώμα της θυμίζει 20άρα

Η Michelle Obama και η ειλικρίνειά της: Για δέκα χρόνια δεν άντεχε τον Barack