Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε το Fame Story και τον ρόλο της Μαρίας Σολωμού. Μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις δηλώσεις της ηθοποιού, όπου δήλωσε πως το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί μόνο 10 λεπτά από τις 2,5 ώρες μαθήματος. 

Έτσι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση “γιατί δεν δείχνετε παραπάνω;”. Και πολλά είναι τα 10 λεπτά, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα λοιπόν, σε μια καθημερινή εκπομπή -γιατί είναι και της προηγούμενης ημέρας- δεν μπορείς να έχεις παραπάνω» και πρόσθεσε: 

«Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο. Σημαίνει “βγάλτε με παραπάνω”. Η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε, επίσης, και τον ρόλο που έχει η Μαρία Σολωμού, λέγοντας πως «Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό σόου. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού».