Όσα λαμβάνουν χώρα στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στις ψυχαγωγικές εκπομπές είναι το pause που θέλουμε να πατήσουμε από όλα όσα επικρατούν γύρω μας. Υπάρχει μπόλικος εκνευρισμός βέβαια και εκεί, με κριτικές και σχόλια, αχρείστα κατά βάση. 

Χωρίς να έχουμε κλείσει καν μήνα που οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν ξεκινήσει για αυτή τη σεζόν, έχουμε ήδη τα πρώτα beef. Όπως αυτό ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τη Μαρία Σολωμού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Μαρία Σολωμού σχολίασε μέσω του podcast της, «Όσα ξέρει η Μαρία», το οποίο αναλύει ερωτικά προβλήματα και λέει την γνώμη της πάνω σε αυτά, ένα περιστατικό που αφορούσε τις πλαστικές επεμβάσεις σε νεαρές ηλικίες. Ειδικότερα, είπε: 

«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, “κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δεν σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη».

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την άνωθεν δήλωση

Αυτά τα λόγια της Μαρίας Σολωμού έπαιξαν στην εκπομπή της Μπάρκα, «Πάμε Δανάη», με την ίδια να τα σχολιάζει και να παίρνει θέση. Με λάθος τρόπο βέβαια.

Η Δανάη Μπάρκα είπε πως: «Ας είμαστε ειλικρινείς ότι όλα αυτά τα σχολιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Φυσικά και μας σοκάρει όταν ένα κορίτσι το βλέπουμε να αλλάζει εντελώς. Άλλο να κάνεις με μέτρο πράγματα που θες λίγο να διορθώσεις και άλλο οι υπερβολές.

Με σοκάρουν αυτά που τα λέει η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της. Μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει και ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία, κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο.

Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω… Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”;. Καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας».

Ας είμαστε κι εμείς ειλικρινείς. Αν η Δανάη Μπάρκα έπρεπε να γράψει την γνώμη της σε 200 λέξεις για τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, θα κοβόταν πανηγυρικά. Θα έπαιρνε μηδέν. Βγήκε εκτός θέματος, το οποίο ανέλυσε και με άσχετα επιχειρήματα. Υπάρχει μια τρικυμία εν κρανίω στην σκέψη της, αυτό καταλαβαίνουμε.

Ενώ λοιπόν αναφέρει πως και η ίδια σοκάρεται όταν ένα νέο κορίτσι αλλάζει εντελώς από τις πλαστικές επεμβάσεις, το οποίο συζητάει και με τους φίλους της κτλ, άρα δηλαδή συμφωνεί με την Μαρία Σολωμού, τελικά σοκάρεται με την ίδια την Σολωμού και το γεγονός ότι τα είπε. Ό,τι καταλάβατε.

Να κατηγορήσουμε την Σολωμού που είναι προοδευτική και λέει πράγματα που όλοι λίγο πολύ έχουν σκεφτεί, αλλά κανείς δεν τα λέει δημόσια, επειδή όπως λέει η Μπάρκα, είναι παράξενο να το κάνει εφόσον έχει σχέση με μικρότερο. Αν δηλαδή η ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένη ή ήταν σε σχέση με έναν άντρα της ηλικίας της, θα ήταν αποδεκτή η γνώμη της, άρα τώρα όχι; Αν νιώθετε ότι το κεφάλι πάει να εκραγεί, σας καταλαβαίνουμε. Πάρτε λίγο τον χρόνο σας.

Και επειδή η επιχειρηματολογία συνεχίστηκε (στα καλύτερά της), σύμφωνα με την Μπάρκα, εφόσον ο Mente Fuerte βγάζει τραγούδια με στίχους «αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά», είναι σοκαριστικό να σχολιάζει η Σολωμού ένα νέο κορίτσι που υποβάλει τον εαυτό της σε πλαστική επέμβαση, επειδή ο σύντροφός της προάγει το εντελώς αντίθετο. 

Όλα τα παραπάνω, την στιγμή που η ίδια η Δανάη Μπάρκα προσπαθεί να προωθήσει το μήνυμα «αγαπήστε το σώμα σας» όπως είναι, με τις ατέλειες του, τα παραπάνω κιλά και ούτω καθεξής. Άρα οι πλαστικές επεμβάσεις στην υπερβολή τους, είναι αντίθετο με την ιδεολογία της.

Στο μεταξύ, στο beef αυτό μπήκε και ο Mente Fuerte, ο οποίος έκανε λόγο για bullying της Μπάρκα στην Σολωμού. Βρήκαμε τώρα τη λέξη bullying και την κάναμε καραμέλα. Έχει χάσει το νόημα της πια. Προφανώς και η Μπαρκα δεν έκανε bullying, είπε την άποψή της, που έχει δικαίωμα να το κάνει, απλά με λάθος τρόπο.