Με τη βραδιά των εκλογών της 21ης Μαΐου να πλησιάζει και την επικαιρότητα να βρίθει ειδήσεων και δηλώσεων, όλα τα κανάλια προσπαθούν να οργανώσουν το δημοσιογραφικό πλάνο τους με σκοπό την εγκυρότερη ενημέρωση των πολιτών.

Το Open λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του σταθμού έδωσε τα χέρια με την Όλγα Τρέμη. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για εμφάνιση της γνωστής δημοσιογράφου στη συχνότητα του καναλιού της Παιανίας την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα σε έκτακτη προεκλογική εκπομπή που θα παρουσιάσει στη βραδινή ζώνη ο Νίκος Στραβελάκης.

Ο τελευταίος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Ανοιχτό κανάλι και στο πλευρό του εκείνη τη νύχτα θα είναι και η Όλγα Τρέμη σε ρόλο βασικής σχολιάστριας.

Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια όσο και αυτές εντός του Open θα καθορίσουν το εάν η επιστροφή της έμπειρης δημοσιογράφου θα είναι παροδική ή θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα. Υπάρχει η πρόθεση από το Open η συνεργασία να συνεχιστεί και μετά τις πιθανές δεύτερες εκλογές με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή ωστόσο οι όποιες συζητήσεις είναι ακόμη σε αρκετά πρώιμο στάδιο.