Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων πριν απαντήσει για τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά, έδωσε ένα «δώρο» στην εκπομπή.

«Δεν είμαι καλά! Όταν βλέπεις να σε βρίζουν σε όλα τα κανάλια με αυτόν τον τρόπο, γιατί εσύ αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής και να μην παίζεις παιχνίδια λαϊκισμού και εντυπώσεων, σε ενοχλεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος, στη συνέχεια, έβγαλε μια πέτρα, την ακούμπησε στο τραπέζι και είπε: «Σας έχω φέρει ένα δώρο! Έχω φέρει μια πέτρα, είναι από τον τόπο μου, τη Λευκάδα. Όποιος θέλει, μπορεί να την πάρει και να με πετροβολήσει. Δεν θα κουνηθώ, γιατί αυτά που έχω ακούσει είναι πολύ χειρότερα».

Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Αν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε για τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά και μίλησε, επίσης, συγκεκριμένα και για τη Δανάη Μπάρκα.

«Με στεναχώρησε που κάποιοι δημοσιογράφοι βγήκαν και είπαν ότι “το πέτυχε αυτό που ήθελε, να ασχολούμαστε μαζί του”. Αυτό είναι το ζητούμενο; Να ακούει η μητέρα μου αυτά τα πράγματα στην τηλεόραση για μένα; Αυτό δεν είναι ένα μπούλινγκ;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στη συνέχεια για τις δηλώσεις που έκανε και ζήτησε να προβληθεί στον αέρα μια φωτογραφία που είχε φέρει μαζί του: «Είπε χθες η Δανάη Μπάρκα ότι ο τρόπος που ντύνομαι και ότι “αν πάρω τις φωτογραφίες του Κονδυλάτου στη σειρά από τις εμφανίσεις που έχει κάνει, να μην πω τι θα πω”.

Τη φωτογραφία αυτή την είχα θάψει σε ένα μπαούλο με την ξαδέρφη μου και είναι μια φωτογραφία που με πληγώνει πολύ. Βλέπω ένα παιδί που ήταν πολύ δυστυχισμένο στα εφηβικά του χρόνια.

Είναι η αρχή της περιόδου που άρχισα να παχαίνω. Όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με τη σκωληκοειδήτη μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, μου είπε ο γιατρός να περιμένουμε γιατί ήταν επικίνδυνο να μπω στο χειρουργείο με αυτά τα κιλά.

Έπαθα περιτονίτιδα μέσα σε ένα μαγαζί κι έπεσα αναίσθητος στο πιάτο. Αν αυτό η κυρία Δανάη Μπάρκα της φαίνεται ότι έπρεπε να το περάσω, γιατί πρέπει να υπάρχει ελευθερία, να το περάσω».

Ο Περικλής Κονδυλάτος ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του: «Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Αν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη».