Νέες αποκαλύψεις φέρνουν τα νέα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry and Meghan» όπου το πρώην πριγκηπικό ζευγάρι μοιράζεται λεπτομέρειες που δεν είχαν δει ποτέ πριν το φως της δημοσιότητας.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ακούμε τον Πρίγκηπα Χάρι να προχωράει σε έμμεσες κατηγορίες προς τον αδερφό του, Πρίγκηπα Ουίλιαμ, τον οποίον προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατεύσει το Παλάτι, σε βάρος του ιδίου.

Πιο συγκεκριμένα ο 38χρονος κατηγορεί το Παλάτι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «επινόησαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου», ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ έπεσαν θύματα, εμπρηστικών επιθέσεων της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, ο δούκας πρόκειται να βάλει στο στόχαστρο και άτομα, τα οποία κατηγόρησε ότι παραπλανούσαν σκόπιμα το κοινό: «Ήταν χαρούμενοι που έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδερφό μου, δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να μας προστατέψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τρέιλερ.

«Αναρωτιέμαι τι θα μας είχε συμβεί αν δεν είχαμε φύγει όταν το κάναμε» τόνισε ο Χάρι, πριν η Μέγκαν Μαρκλ συμπληρώσει: «Δεν με πετούσαν στους λύκους, με τάιζαν στους λύκους».

«Είπα ότι “Πρέπει να φύγουμε από εδώ”» αναφέρεται στο τρέιλερ, μέσα από το οποίο προβάλλεται και ένα σέλφι βίντεο του πρίγκιπα, λίγο πριν αναχωρήσουν από το παλάτι και απολαύσουν την «πτήση της ελευθερίας», όπως σημειώνεται.

Διαβάστε ακόμη: «Harry and Meghan»: Ο William δεν θα παρακολουθήσει ποτέ το ντοκιμαντέρ προς απογοήτευσή τους | intronews.gr