H Kamala Khan, μια Πακιστανική Αμερικανίδα έφηβη από το New Jersey που λατρεύει την Carol Danvers, γνωστή και ως Captain Marvel, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2013. Η «Ms.Marvel», όπως έμεινε γνωστή, μέχρι το 2014 είχε την δική της σειρά, και αποτελεί την πρώτη μουσουλμάνα υπερήρωα που πρωτοσέλιδα σε κόμικ της Marvel.

H Kamala γράφει ιστορία για άλλη μια φορά στο «Ms.Marvel», στην τελευταία σειρά της Disney Plus από την Marvel Studios που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου. Κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer, που δίνει μια γεύση από το τι θα παρακολουθήσουμε, καθώς και την Iman Vellani σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με το «Blinding Lights» του The Weeknd να ακούγεται, βλέπουμε την Kamala στο γραφείο του διευθυντή στο γυμνάσιο, ενώ στην οθόνη εμφανίζονται οι σκέψεις της σε συννεφάκια.

Η Kamala χαρακτηρίζεται ως το τυπικό σπασικλάκι, που κάποια στιγμή αποκτά περίεργες δυνάμεις, όπως η ικανότητα να εκτοξεύει ενεργειακές εκρήξεις και να δημιουργεί σκαλοπατάκια για να περπατήσει στον αέρα. Αργότερα εμφανίζεται με ένα κόκκινο-μπλε κοστούμι, ενώ χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις της.

Η Vellani κέρδισε τον ρόλο μετά από εκτενή αναζήτηση από την Marvel Studios. Ακόμα ένα φρέσκο ​​πρόσωπο, ο Saagar Shaikh, θα εμφανιστεί ως ο μεγαλύτερος αδελφός της Aamir, και οι Mohan Kapur και Zenobia Shroff ως γονείς της Muneeba και Yusuf. Ο Matt Lintz θα ενσαρκώσει τον καλύτερο φίλο της, τον Bruno, και ο Aramis Knight τον Red Dagger.

Αν και θα κυκλοφορούσε το 2021, πήγε πίσω, όπως και εννέα άλλες ταινίες και σειρές στο Marvel Cinematic Universe. Τελικά αποφαίστηκε να κυκλοφορήσει τη σειρά το καλοκαίρι του 2022. Η απόφαση επίσης τοποθετεί την σειρά πιο κοντά στο « The Marvels », το sequel της ταινίας μεγάλου μήκους του «Captain Marvel», στο οποίο θα εμφανίζεται η Vellani μαζί με την Carol Danvers της Brie Larson και τη Monica Rambeau της Teyonah Parris (από το «WandaVision»).

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Sandra Bullock: Ο λόγος που αποφασίζει να αποσυρθεί από την υποκριτική

BAFTA 2022: Η Jane Campion γράφει ιστορία και εν τη απουσία της – Τι θα δούμε στα Oscars

Park Row: Ένα εστιατόριο αφιερωμένο στον Batman – Σαν να είσαι στην πόλη Gotham με υψηλή γαστρονομία