Όλοι αξίζουν ένα happy ending. Με αυτή τη φράση δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής η Marvel το πρώτο trailer για το Deadpool 3. Και με αυτό το trailer δε μας έδωσε μόνο την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Μας έδωσε και τον τίτλο, αλλά ταυτόχρονα «ομολόγησε» μια κινηματογραφική φημολογία γύρω από το MCU που κυκλοφορούσε από το Infinity War.

Στο trailer που προβλήθηκε στο Super Bowl, παίρνουμε μια επιβεβαίωση για το ότι είναι πια πολύ πιθανό να δούμε το σύμπαν των χαρακτήρων της Sony να ενώνεται με της Marvel, αλλά σε μια ταινία όπου θα ενωθούν οι νέοι Avengers, ενδέχεται να δούμε κάποιο crossover, ίσως όμως με άλλους ηθοποιούς.

Ο τίτλος του Deadpool 3 είναι Deadpool & Wolverine και το trailer επιβεβαιώνει αυτό που είχε πει πριν κάποιο διάστημα ο Ράιαν Ρέινολντς σε ένα q&a με τον Χιου Τζάκμαν, πως η ταινία αυτή δεν πειράζει την διαδρομή του Γούλβεριν στις ταινίες X-Men μέχρι το φινάλε του στο Logan.

Επειδή όμως υπάρχει το multiverse όπου όλα είναι πιθανά, ο Γούλβεριν ενός timeline που προηγείται του θανάτου του (στο Logan αυτός τοποθετείται στο 2029, άρα πριν τα γεγονότα του Deadpool 3), μεταφέρεται στον κόσμο του Deadpool, όπου θα καταλήξει να συνεργαστεί μαζί του για να αντιμετωπίσουν κάποιο μεγάλο κακό.

Η ένωση με το MCU πραγματώνεται μέσω της υπηρεσίας που γνωρίσαμε στη σειρά Loki, της Time Variance Authority (TVA), η οποία επιστρατεύει τον Deadpool.

Αυτή ενδέχεται να είναι η τελευταία ταινία Deadpool για τον Ρέινολντς, αλλά ενδεχομένως να έχει φυλάξει ακόμα μια εμφάνιση σε περίπτωση που η Marvel βγάλει κάποια ταινία τύπου Avengers με την ένωση της νέας γενιάς. Εξάλλου, τα γεγονότα του Dr. Strange έχουν ανοίξει όλες τις πόρτες. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν ο Τζάκμαν θα έχει κι αυτός ένα ανοιχτό παράθυρο να κάνει ακόμα μια φορά τον Γούλβεριν, εφόσον υπάρξει μια ταινία Avengers.