Ψάχνετε τι να δείτε στο Netflix αλλά δεν ξέρετε τι; Μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες από το παγκόσμιες Top 10 ταινίες και σειρές που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στα trending.

Πολλά άλλαξαν στην λίστα με τα Top 10 αυτήν την εβδομάδα στο Netflix, με σταθερά στις πρώτες θέσεις το Inventing Anna, την τελευταία σεζόν της πολεμικής/ιστορικής σειράς The Last Kingdom, το Cocomelon που λατρεύουν οι μικροί θεατές, το Bad Vegan και φυσικά ξανά το Bridgerton στην κορυφή, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ακόμη, την λίστα συμπληρώνουν η δραμεντί Good Girls και το τηλεπαιχνίδι που ρωτάει τους συμμετέχοντές του Is It Cake?

Τέλος, δυναμική προσθήκη είναι το ρομαντικό K-drama Business Proposal.

10. Business Proposal

Η μανία με τα κορεάτικα δράματα συνεχίζεται, με το νέο Business Proposal. Η Ha-ri, CEO μίας εταιρείας εμφανίζεται σε ένα ραντεβού στα τυφλά και γνωρίζει έναν πολύ ενδιαφέροντα άνδρα. Το παιχνίδι της τύχης όμως τους φέρνει να εργάζονται μαζί. Τοτε, θα χρειαστεί να του κάνει μία δελεαστική πρόταση.

Netflix Top 10

9. Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives.

Προκάλεσε αντιδράσεις και σκαρφάλωσε αμέσως στα trends το BAD VEGAN: FAME. FRAUD. FUGITIVES. Το ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων μιλά για την ιδιοκτήτρια εστιατορίου Sarma Melngailis η οποία από θεότητα του βιγκανισμού έγινε γνωστή για απάτες ύψους 2 εκατομμυρίων.

8. Human Resources

Από τους ιθύνοντες του βραβευμένου Big Mouth έρχεται το ακόμη πιο ώριμο Human Resources. Στο spin-off γινόμαστε μάρτυρες της καθημερινότητας των τεράτων με τα ανθρώπινα γνωρίσματα.

Netflix Top 10

7. Cocomelon

Οι μικροί μπόμπιρες μαθαίνουν γράμματα, αριθμούς, φωνές ζώων και πολλά άλλα!

Netflix Top 10

6. Pieces of Her

Σε μία ήρεμη πόλη της Τζώρτζια των Η.Π.Α., μία πράξη βίας προκαλεί μία αλυσιδωτή αντίδραση από αναπάντεχα γεγονότα για τον 30χρονο Άντυ και την μητέρα του Λώρα. Έτσι, ένα επικίνδυνο ταξίδι για απαντήσεις, ξεκινά.

5. The Last Kingdom

Εάν και έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία σεζόν της σειράς, έρχεται επιτέλους στο Netflix εκ του αμερικάνικου BBC. Ο Βασιλιάς Εδουάρδος επιστρέφει δυναμικά και συνεχίζει την εκστρατεία του να ενώσει τα σαξονικά βασίλεια.

Netflix Top 10

4. Καλά Κορίτσια

Η Christina Hendricks, η Retta και η Mae Whitman είναι τρεις μητέρες των προαστίων σχεδιάζουν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ της περιοχής για να γλιτώσουν την οικονομική καταστροφή και να γίνουν ανεξάρτητες, μαζί.

Netflix Top 10

3. Inventing Anna

Η Anna Delvey έγινε γνωστή στο Instagram ως η «Γερμανίδα διάδοχος που πρωταγωνιστούσε στην κοινωνική ζωή της Νέας Υόρκης» για να αποδεχτεί ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μία απατεώνισσα που έκλεψε εκατομμύρια ευρώ.

2. Is It Cake?

Είναι κέικ ή είναι απλά ένα αντικείμενο; Ο Mikey Day του Saturday Night Live ρωτάει τους συμμετέχοντες του νέου τηλεπαιχνιδιού.

1. Bridgerton

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί ότι το δράμα εποχής Bridgerton είναι ξανά στην κορυφή των τάσεων.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου θεώρησαν την 2η σεζόν κατώτερη της 1ης, ωστόσο εμείς υποστηρίζουμε ότι ήταν ακόμη καλύτερη. Διαβάστε περισσότερα: Bridgerton: Κι όμως, η 2η σεζόν είναι πολύ καλύτερη.

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ&t=5s

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: pexels.com

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Από το Sex Education στην επιτυχία του Bridgerton: Ποια είναι η Simone Ashley;

Bridgerton: Ανανεώθηκε για 3η και 4η σεζόν – Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η νέα του σειρά πάει στις Κάννες και διεκδικεί την είσοδό της στο Netflix