«H Παραλία», η σειρά της ΕΡΤ που αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter στην πρεμιέρα της, καθήλωσε τους θεατές και στο δεύτερο επεισόδιο της που προβλήθηκε χτες το βράδυ.

Στο επεισόδιο αυτό τα πάντα περιστρέφονται από τη δολοφονία της νεαρής Ρηνιώς λίγο πριν φτάσει στην παραλία για να βρει τους φίλους της και το αγόρι της. Ωστόσο, η πιο συγκλονιστική σκηνή είναι άλλη.

Συγκεκριμένα, η εύρεση του πτώματος της Ρηνιώς από τον Δημητρό, τον ήρωα δηλαδή που ερμηνεύει ο Γιώργος Νινιός. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μικρό παιδί που ζει φυλακισμένο στο σώμα ενός 60χρονου άνδρα και σε μια στιγμή κλήθηκε να διαχειριστεί την συγκεκριμένη εικόνα, της νεκρής κοπέλας, τη νύχτα στην παραλία.

Αμέσως έτρεξε να κρυφτεί στην αγκαλιά της μητέρας του, Νικολίνας για να ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές. «Άσε με, δεν το έκανα εγώ! Άσε με, άσε με! Δεν το έκανα εγώ» έλεγε και ξανάλεγε ο ήρωας με νοητική υστέρηση που ερμηνεύει με μαεστρία ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

παραλία

«Κοίταξε με, Δημητρό. Εγώ θα σ’ αγαπώ ότι και να κάνεις. Το ξέρεις αυτό, δεν το ξέρεις; Εμείς οι δυο δεν έχουμε πει ότι θα τα λέμε όλα;» ψιθύρισε η Νικολίνα, την οποία υποδύεται η Μπέτυ Λιβανού, κρατώντας τον τρομαγμένο Δημητρό στην αγκαλιά της.