Αυτό που όλοι μας είχαμε υποψιαστεί βλέποντας την 4η σεζόν Stranger Things, επιβεβαιώνει σε συνέντευξή του ο Noah Schnapp που υποδύεται τον Will Byers.

O τηλεοπτικός «Will» παραδέχεται ότι ο χαρακτήρας του στην σειρά του Netflix είναι gay, όπως φάνηκε από την σκηνή όπου μιλάει στον Mike (Finn Wolfhard) για την αγάπη και καταλήγει να κλαίει αγναντεύοντας έξω από το παράθυρο (δείτε την εδώ).

Πολλοί θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο του «ξέσπασμα» ήταν ο δικός του τρόπος να κάνει coming out ως ομοφυλόφιλος και να παραδεχτεί τα συναισθήματά του για τον κολλητό του, Mike.

Οι υποψίες στους fans ξεκίνησαν όταν παρατήρησαν την ζήλια του Will προς τον Mike, όταν ο δεύτερος προτιμούσε να περνάει χρόνο με την κοπέλα του, Eleven, αντί να παίζει εφηβικά παιχνίδια με την παρέα του.

«Ναι, η θεωρία ότι ο Will είναι gay και είναι ερωτευμένος με τον Mike ισχύει» επιβεβαιώνει ο 19χρονος. 

«Κατά τις πρώτες σεζόν το είχαν αποσιωπήσει διακριτικά ώστε να αρχίζει να χτίζεται σταδιακά αυτή η ιστορία» αναφέρει ο Schnapp.

«Ο Will είναι ένας χαρακτήρας που αγαπάει πολύ τον καλύτερό του φίλο και παλεύει με το εάν θα γίνει αποδεκτός εάν τους ανοιχτεί για αυτό που είναι. Νιώθει ότι είναι λάθος όσα νιώθει, όσα είναι και ότι δεν ανήκει πουθενά».

Stranger Things Will

Πολλοί είναι οι fans που ήθελαν να δουν τον Will να κάνει full coming out στα τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν, ξεχνώντας όμως ότι η σειρά διαδραματίζεται κατά την δεκαετία του 80, οπότε και οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο ανοιχτοί στην ομοφυλοφιλία όσο σήμερα.

Μερικοί gay θεατές επιβεβαίωσαν στο Twitter την άποψη ότι η απεικόνιση του Will ήταν πολύ ρεαλιστική, καθώς εκείνη την εποχή ένα τέτοιο ξέσπασμα ήταν το περισσότερο που μπορούσε να κάνει ένα gay άτομο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Stranger Things: Τα ερωτήματα που μας γεννήθηκαν και θα απαντηθούν στην 5η σεζόν | intronews.gr

Joseph Quinn: Ο Eddie Munson του Stranger Things είναι πλέον περιζήτητος | intronews.gr

Stranger Things: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Kate Bush με το τραγούδι Running Up That Hill | intronews.gr