Μία μάτια «μέσα από την κλειδαρότρυπα» του Παλατιού σπεύδει να μας χαρίσει νέο βιβλίο, το οποίο αφορά την σχέση του Βασιλιά Κάρολου Γ’ και της αδικοχαμένης Πργκίπισσας Νταϊάνα, κατά τους τελευταίους μήνες που ήταν ακόμη μαζί.

Συγκεκριμένα, στις 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η βιογραφία «The King: The Life of Charles III», την οποία γράφει ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Άντερσεν και αναφέρεται στη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου.

Όπως αναφέρει το βιβλίο ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα «να εκτοξεύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα».

Ο υπηρέτης παρακολουθούσε καθώς η Νταϊάνα «κυνηγούσε» τον σύζυγό της «στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο» στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House, γράφει ο Άντερσεν.

Ακόμη, ένα από τα κεφάλια «φωτιά» του βιβλίου είναι αυτό που αφορά την ερωτική ζωή του πρώην ζευγαριού. Όταν, η Νταϊάνα φέρεται να ρώταγε τον σύζυγό της «Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;» , ο οποίος «είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση», από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984, τότε εκείνος της απάνταγε «ίσως και να είμαι gay».

Τέλος, ο Κάρολος απαιτούσε, σύμφωνα με το βιβλίο, από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του.

«Ξέρεις ποιος είμαι;» ρώτησε τη γυναίκα του και η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα «γ@@@ ζώο», γράφει ο Άντερσεν. «Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!» του φώναζε. «Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου».