Ο Mike White είναι έτοιμος να μας… ταξιδέψει στον επόμενο προορισμό του «The White Lotus», αποκαλώντας την επερχόμενη τρίτη σεζόν «μακρύτερη, μεγαλύτερη, πιο τρελή» σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο EW.

«Θα είναι ένα υπερμεγέθες The White Lotus, είπε ο White. «Θα μεγαλύτερο, πιο τρελό. Δεν ξέρω τι θα σκεφτεί ο κόσμος, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος, οπότε τουλάχιστον για το δικό μου βαρόμετρο, αυτό είναι καλό… Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το περιεχόμενο της επόμενης σεζόν».

Ο δημιουργός του «The White Lotus» μοιράστηκε επίσης μια ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξη της σεζόν 3, η οποία πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμη μέχρι το 2025, τόσο λόγω της απεργίας των συγγραφέων όσο και της μεγάλης απεργίας του σωματείου SAG-AFTRA, που σταμάτησε μετά από 118 μέρες.

«Η αλήθεια είναι πως με το σενάριο έχω σχεδόν», είπε ο White. «Ακόμα περιμένω να μπορέσω να παίξω. Η απεργία του SAG-AFTRA κράτησε υπερβολικά πολύ και πρέπει να πιεστούμε ξανά γιατί η σειρά έχει νέο καστ κάθε σεζόν, οπότε υπάρχουν πολλά μέρη για να προετοιμαστούν. Ανυπομονώ πάντως να συνεχίσω».

Το Variety ανέφερε αποκλειστικά ότι η τρίτη σεζόν θα λάβει χώρα στην Ταϊλάνδη, ακολουθούμενη από την επιστροφή της Natasha Rothwell ως Belinda από την πρώτη σεζόν. Η επιτυχημένη ανθολογική σειρά του HBO βρισκόταν στα πρώτα στάδια προετοιμασίας για την τρίτη σεζόν, όταν η απεργία των σεναριογράφων την ανάγκασε να διακόψει τις εργασίες της.

«Η πρώτη σεζόν υπογράμμισε κάπως τα χρήματα, ενώ η δεύτερη σεζόν το σεξ», είπε ο White σε ένα κλιπ που ήεμφανίστηκε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. «Νομίζω ότι η τρίτη σεζόν θα ήταν ίσως μια σατιρική και αστεία ματιά στον θάνατο και την ανατολική θρησκεία και πνευματικότητα. Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να είναι μια πλούσια ταπετσαρία για να κάνει έναν ακόμη γύρο στο White Lotus».

Με πληροφορίες από το Variety