Επιστρέφει για την 6η σεζόν το Black Mirror με το Netflix να κυκλοφορεί το πρώτο trailer, δίνοντας μας μία μικρή γεύση για το τι θα δούμε τον Ιούνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε λίγες ώρες, έχει ήδη σημειώσει 1 εκατ. προβολές, ενώ η Σάλμα Χάγιεκ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. 

Τα νέα επεισόδια της σειράς του Τσάρλι Μπρούκερ, θα συνεχίσουν την παράδοση, διατηρώντας το ίδιο ακριβώς επίπεδο δυσλειτουργίας, σκότους και δυστοπίας που περιμένουν να απολαύσουν οι συνδρομητές. Μάλιστα, η 6η σεζόν θα είναι ακόμη πιο βίαιη συγκριτικά με τις προηγούμενες, με την παραγωγή να είναι περισσότερο κινηματογραφική και με τα επίπεδα της να είναι πολύ υψηλά.

Black Mirror

Όμως θα υπάρχει και νέο μοντέλο στην προβολή των επεισοδίων. Διότι μπορεί οι μέχρι τώρα σεζόν να περιλάμβαναν επεισόδια με αυτόνομες υποθέσεις, τώρα τα πράγματα θα διαφέρουν μιας και η νέα σεζόν θα είναι πιο απρόβλεπτη, αταξινόμητη και απροσδόκητη, όπως δήλωσε ο δημιουργός. 

«Πάντα ένιωθα ότι το Black Mirror πρέπει να παρουσιάζει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσει το κοινό (και εμένα) αλλιώς ποιο το νόημα;» είπε ο Τσάρλι Μπρούκερ και συμπλήρωσε: 

«Θα έπρεπε να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να συνεχίσει να επανεφευρίσκεται. Έτσι, εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει για να διατηρήσω τα πράγματα φρέσκα τόσο για μένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις βασικές μου υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω. Συνεπώς, αυτή τη φορά, μαζί με μερικά από τα πιο γνωστά στοιχεία του Black Mirror, έχουμε επίσης μερικά νέα, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είχα ορκιστεί ότι δεν θα έκανα ποτέ».

Επιπλέον, είπε πως για να ζωντανέψει τις ιστορίες του στην παραγωγή «έχουμε ένα απίστευτο ρόστερ από “αηδιαστικά” επιδέξιους, έξυπνους σκηνοθέτες που συνεργάζονται με ένα καστ ηθοποιών τόσο ταλαντούχων που ειλικρινά δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης».

Τούτου λεχθέντος η λίστα με κορυφαίους ηθοποιούς απαρτίζεται από τους: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Samuel Blenkin, Zazie Beetz.

Να πέσει το trailer: