Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix το επίσημο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του «The Witcher», με τον Χένρι Κάβιλ να πρωταγωνιστεί στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia για τελευταία φορά.

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του «Witcher», η οποία υπόσχεται ότι «όλα αλλάζουν», θα κάνει πρεμιέρα με τα πρώτα πέντε επεισόδια στις 29 Ιουνίου και τα υπόλοιπα τρία επεισόδια στις 27 Ιουλίου.

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν», δήλωσε ο Κάβιλ σε ανάρτησή του στο instagram τον Οκτώβριο του 2022 δίνοντας την σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Μαζί με τον Καβίλ, πρωταγωνιστούν η Φρέγια Άλλαν ως Ciri και η Άνια Σαλότρα ως Yennefer of Vengerberg. Επίσης επιστρέφουν στον τρίτο κύκλο οι Τζόι Μπέιτι, Μίμι Ντιβένι, Ίμον Φαρέν, Μιάνα Μπέρινγκ, Γουίλσον Ράτζου-Πουτζάλτε και Τομ Κάντον.

The Witcher

«Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri of Cintra για να την κρύψει αποφασισμένος να προστατεύσει τη οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η περίληψη της 3ης σεζόν του «The Witcher». «Η Yennefer, στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας».

Δείτε το τρέιλερ

Όπως αναφέρει το Variety το «Witcher» δημιουργήθηκε από την Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Άντζεϊ Σαπκόφσκι.

*Πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Ιουνίου με τα πρώτα 5 επεισόδια, και τα υπόλοιπα τρία επεισόδια θα βγουν στις 27 Ιουλίου.

«The Witcher»: Υπόθεση σειράς

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό κόσμο με τέρατα, ξωτικά, μάγισσες και βασίλεια, κινείται κυρίως γύρω από τη ζωή του γητευτή (Witcher) Γκέραλντ, ενός κυνηγού τεράτων, που διαθέτει υπερφυσικές ικανότητες και γυρνάει τον κόσμο φέρνοντας σε πέρας τις αποστολές που του αναθέτουν. Σε όλο του το ταξίδι γνωρίζει νέους φίλους αλλά και εχθρούς δημιουργώντας ένα πλέγμα σχέσεων οι οποίες συμβάλλουν στην εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία πέρα απ’ τη ζωή του γητευτή αφορά και το πεπρωμένο του.

The Witcher

Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτό το φανταστικό σύμπαν, αφού παρουσιάζεται σαν κάτι αναπόφευκτο στο οποίο όποιος δεν υποτάσσεται επρόκειτο να τιμωρηθεί απ’ τις μετέπειτα συγκυρίες. Μάλιστα, το πεπρωμένο του κεντρικού αυτού χαρακτήρα, φαίνεται να συνδέεται με το πεπρωμένο της πριγκίπισσας Σίρι, της οποίας η ιστορία εξελίσσεται παράλληλα με εκείνη του Γκέραλντ.