Ακόμα μια νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με πολλά από τα ριάλιτι της προηγούμενης να ανανεώνονται και να συνεχίζουν δυναμικά και φέτος. Ένα από αυτά ήταν και το The Bachelor, που μετά από τα υψηλά περσινά νούμερα τηλεθέασης, επανέρχεται δριμύτερο.

Με νέο εργένη τον Αλέξη Παππά σε ρόλο Παναγιώτη Βασιλάκου, ένα καινούργιο ρομαντικό ταξίδι ξεκινά για εκείνον και για τις διαγωνιζόμενες. Όσοι μπήκαμε στον πειρασμό να τις γνωρίσουν και να δουν την πρεμιέρα, θα έπαθαν κάποιο μικρό deja vu. Η σκηνή έχει ξαναπαιχτεί και οι 21 παίκτριες μοιάζουν με αντίγραφα των περσινών. Συνταγή που πέτυχε δεν πετιέται.

Το Twitter, όπως ήταν και αναμενόμενο, πήρε φωτιά, καθώς τα κορίτσια φαίνεται σαν να ξεπήδησαν από το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Η κάθε μια από αυτές προσπαθούσε να επικρατήσει επί της άλλης με το κρυφό της χάρισμα.

Η περιποίηση του Bachelor μπήκε επίσης σε πρώτη μοίρα, καθώς κάποιες έφεραν το αγαπημένο τους τυρί για να μοιραστούν μαζί του, άλλες επέλεξαν βρώσιμα προϊόντα και άλλες ρακί -που τα έτσουξαν καθήμενοι στα σκαλιά-. Να αναφέρουμε ότι στην συνέχεια η παίκτρια με την ρακί βγήκε knock out, καθώς δήλωσε αδιαθεσία. Κανένας δεν έμαθε τι φταίει όμως ούτε τι έπαθε η κοπέλα.

Το σαξόφωνο, τα λουλούδια και ο Bachelor

Μια κοκκινομάλλα με πράσινο φόρεμα, που φέρνει πολύ στην περσινή νικήτρια, Νικόλ, άνοιξε την αυλαία. Πολλές άβολες στιγμές ακολούθησαν. Η ίδια δηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι ένα αναγεννησιακό έργο τέχνης – συγκεκριμένα του Μποτιτσέλι- με πολλούς από τους θεατές να ψάχνουν τις ομοιότητες και τις διαφορές.

Στην συνέχεια ακολούθησε μια φορώντας νυφικό, που θύμισε πολύ την δασκάλα από το «Καφέ της Χαράς», μια άλλη με μπάλα ποδοσφαίρου, η οποία θα είναι μάλλον ο νέος Ρολαντίνιο του Bachelor, και μια ακόμα με υδρόγειο σφαίρα -όχι δεν ήταν δασκάλα γεωγραφίας απλά traveler-. Τιάρες, φρουρού και πούπουλα δεν έλειπαν από τις εμφανίσεις.

https://www.intronews.gr/4294-2-eutihos-pou-epistrefei-ki-i-eleni-menegaki

Από τις πιο cringe στιγμές, ήταν όταν μια από τις wannabe νύφες εμφανίστηκε με ένα σαξόφωνο, δηλώνοντας ότι θα τις σκίσει όλες με το όργανο της – με την καλή έννοια πάντα-. Ο συνειρμός με το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν μπορεί να μην γίνει και οι σειρές Χάρη Ρώμα τίποτα άλλο παρά μόνο προφητικές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Η αμηχανία συνεχίστηκε όταν μια διαγωνιζόμενη, που δηλώνει ωμοφάγος έκανε την εμφάνιση της με λουλούδια, όχι για να του τα προσφέρει αλλά για να τα φάνε…κάτι που έγινε. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα παραγγέλνουν στα ρομαντικά τετ α τετ. Ίσως η παραγωγή θα πρέπει να κάνει αίτημα για περισσότερα τριαντάφυλλα.

Χοροί, τραγούδια, σπόντες και στραβές ματιές δεν έλειπαν επίσης από την πρεμιέρα. Μέχρι και push ups έπεσε να κάνει ο Αλέξης για να κοντράρει μια παίκτρια. Κάτι μας λέει ότι το φετινό Bachelor θα έχει πολύ ενδιαφέρον και συζητηθεί ακόμα περισσότερο, καθώς οι χαρακτήρες έχουν αρχίσει ήδη να σκιαγραφούνται.

Τέλος, η πιο επική στιγμή με την οποία θα έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο, είναι αυτή που έφερε αέρα Αγίου Δομίνικου στην έπαυλη του Bachelor, όταν μια μπήκε φωνάζοντας το γνωστό πλέον σύνθημα, «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά». Νίκο Μπάρτζη εσύ;