Tο Love Island είναι το επόμενο ριάλιτι στο οποίο επενδύει ο ΣΚΑΙ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγάλει το trailer για τις συμμετοχές. Είναι ένα από τα ριάλιτι που έχει αναστατώσει την βρετανική τηλεόραση, καθώς οι διαγωνιζόμενοι μέσα από διάφορες προκλητικές δοκιμασίες καλούνται να βρουν το άλλο τους μισό.

Θυμίζει λίγο Bachelor, καθώς όσοι δεν μπορέσουν να γίνουν ζευγάρι, αποχωρούν από τη βίλα. Όλα επιτρέπονται και οι διαγωνιζόμενοι (οι islanders) περνούν από challenges τύπου σαν αυτά στο Big Brother, όπως θάρρος ή αλήθεια κι άλλα που περιλαμβάνουν αλκοόλ – και πολύ γυμνό βεβαίως, βεβαίως-. Αυτό έχει οδηγήσει σε καταγγελίες κατά του ριάλιτι στο εξωτερικό για το πως διαγωνιζόμενοι συμπεριφέρθηκαν ο ένας στον άλλον.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Mental Health Foundation επέκρινε επίσης την εκπομπή για τον αρνητικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει στους θεατές που αισθάνονται ανασφαλείς για το σώμα τους. Η παράσταση έχει δεχθεί επίσης κριτική για την έλλειψη σωματικής διαφορετικότητας. Γενικά ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές.

Πάντως, υπάρχουν πολλά ακόμα ριάλιτι/ τηλεπαιχνίδια που θα μπορούσαν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα νέο ριάλιτι για την εύρεση της μοναδική σας αγάπης. Εμείς ιδέες δίνουμε.

Μερικές παραλλαγές που θυμίζουν το Love Island

MasterChef + Love Island

Στο Love Island μπορεί να μην υπάρχει δοκιμασία μαγειρικής, αλλά στο Bachelor υπήρχε. Θα μπορούσε, λοιπόν, να βγει ένα ριάλιτι που να συνδυάζει έρωτα και μαγειρική. Οι διαγωνιζόμενοι θα ψάχνουν να βρουν το ταίρι τους βάσει της μαγειρικής. Όποιος θα μένει χωρίς σύντροφο, θα αποχωρεί από τη βίλα. Από το στομάχι περνάει ο έρωτας στην τελική.

Voice + Big Brother

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Οι διαγωνιζόμενοι θα ακούν τους μελλοντικούς τους συντρόφους, χωρίς να τους βλέπουν. Έτσι θα επιλέγουν το ταίρι τους με βάση τη φωνή, κάθε εβδομάδα. Μπορεί δηλαδή ο σύντροφος να μην παραμένει ο ίδιος, αφού δεν είναι και εύκολο πάντα να ξεχωρίσεις φωνές. Κάτι σαν ραντεβού στα τυφλά. Όποιος δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν με το τραγούδι του, αποκλείεται.

Εκατομμυριούχος + Bachelor

Νομίζω αυτό θα είναι το κατάλληλο ριάλιτι για όποιους αναζητούν έναν σύντροφο με πολλές γνώσεις. Ο διαγωνιζόμενος θα τεστάρει τις γνώσεις του υποψήφιου συντρόφου του. Νικητής θα είναι αυτός που φτάνει θεωρητικά τα 100.000 ευρώ. Άρα θα βγαίνει διπλά κερδισμένος.

Survivor + Big Brother

Όλοι πιστεύουν ότι το Love Island είναι ο συνδυασμός του Bachelor με το Survivor. Στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση, εκτός από το γεγονός ότι οι διαγωνιζόμενοι ζουν σε νησί – αλλά σε βίλα- . Σε mix των δύο ριάλιτι, οι παίκτες θα πρέπει να περνούν από τον στίβο μάχης και όχι από απλά challenges. Εννοείται ότι δεν θα μένουν σε βίλες, αλλά στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου. Μέχρι στιγμής δεν διαφέρει και πολύ από το Survivor που έχουμε συνηθίσει, αφού υπήρχαν διάφορα ρομάντζα. Η διαφορά είναι ότι μέσα από τις δοκιμασίες θα πρέπει να βρουν τον έρωτα.

Όποιος θα συνάπτει σχέση με κάποιον θα γίνεται αυτόματα ένας παίκτης, για αυτό κι αν ψηφιστούν θα αποχωρούν μαζί. Αυτή η επιλογή είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς ή που θα φτάσουν στο τέλος μαζί ή που θα αποκλειστούν και οι δύο κατευθείαν.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Survivor: Μας άξιζε να δούμε τα μαλακά μόρια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Τελειώστε αυτό το Survivor τώρα

Από τις dickpic του Μάνου Δασκαλάκη, στην πλούσια ερωτική ζωή της Πισπιρίγκου: Αντέχεις ακόμα τηλεθεατή;