Στο προηγούμενο επεισόδιο στην Φάρμα είδαμε τον Γρηγόρη να έρχεται σε ρήξη με την Χριστιάνα. Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί εναντίον της έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων. «Άντε βρε γυναικάκι, άντε ρε γύναιο. Φτύσε τα μπούτια σου… τις μαγκιές σου αλλού. Τα έκανες γαργάρα τα τέτοια μου». Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο συγκεκριμένος εναντίον της Χριστιάνας. Ακόμα η Αγγελική Ηλιάδη, εξέφρασε για πρώτη φορά την απογοήτευσή της για τον αγαπημένο της.

«Μια ξενέρα τεράστια σήμερα», λέει η Αγγελική Ηλιάδη στον Δήμο Περπερίδη. Στην συνέχεια μιλάνε χαμηλόφωνα για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Η Φαίη Σκορδά έμεινε άναυδη με το απόσπασμα αλλά όχι λόγω του σκηνικού με τον Γρηγόρη. Σήμερα παίχτηκε ένα απόσπασμα όπου η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα η παραγωγή δίνει την μητέρα της στο τηλέφωνο. Η τραγουδίστρια φαίνεται να παγώνει από το άκουσμα της είδησης και στην συνέχεια δακρύζει. Η Αγγελική Ηλιάδη θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, συμουλεύοντάς τους να ζήσουν όσο μπορούν την εμπειρία τους στην Φάρμα κι αποχωρεί.

Αυτό το σκηνικό έκανε εντύπωση στην Φαίη Σκορδά, η οποία ανέφερε: «Θα το δούμε στο αποψινό επεισόδιο αλλά τής είπαν πως πέθανε ο μπαμπάς της και μίλησε για την Φάρμα; Είναι σε κατάσταση σοκ η κοπέλα».