Καλά κρατάει η κόντρα των Βίκυ Καγιά και Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να προχωρά σε άμεσες δηλώσεις για την πρώτη, μέσα από το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό Μας». Αφού ενημερώθηκε για την νύξη που έγινε για το πρόσωπό της, το 44χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει την δική της απάντηση στην μάνατζερ μοντέλων και πανελίστρια.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην κριτές του GNTM, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για «διαφορές και εντάσεις» ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, απαντώντας ευθέως στις δηλώσεις της Χριστοπούλου πως «άριστη δεν θα την έλεγε την σχέση τους» είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήμασταν ποτέ και αδελφικές φίλες που χαλάσαμε τις σχέσεις μας. Ήμασταν γνωστές και συνεργαστήκαμε πάρα πολύ αρμονικά.

Τώρα αν στο τέλος της συνεργασίας μας υπήρξε κάποια ένταση κι οποιαδήποτε παρεξήγηση, είναι 4 χρόνια και δεν ξέρω αν έχει σημασία να το συζητάμε. Μπορεί να δηλώνει ό,τι αισθάνεται, αλλά από τη δική μου μεριά, δεν υπάρχει καμία ατζέντα ή δεύτερη σκέψη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Δεν μπορώ να κάθομαι και να απαντάω σε αυτό το πράγμα. Όχι ότι με προσβάλει και δεν θα ήθελα, αλλά νομίζω της έχω απαντήσει ότι όταν είμαι εκνευρισμένη κι όταν δεν μου αρέσει κάτι, σας το λέω. Ουσιαστικό θέμα δεν είχαμε ποτέ», είπε αρχικά.