Η Σοφία Χατζηπαντέλη βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και ετοιμάζεται για την θέση της ως κριτής στο «My Style Rocks». Η καμέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε στο αεροδρόμιο και απέσπασε τις πρώτες της δηλώσεις. 

«Άκουσα τις φήμες, αλλά δεν ξέρω ακόμα να σας πω ότι θα το κάνω ή δεν θα το κάνω. Το άκουσα πριν δύο μήνες. Θα με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα, θα με δείτε σε άλλο πρόγραμμα, δεν ξέρω» είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντέλη και πρόσθεσε για το My Style Rocks:

«Πέρυσι δεν το έβλεπα το My Style Rocks, αλλά πριν από 2-3 μήνες που το έμαθα, το είδα και έχω πάθει πόρωση. Αυτός ο κριτής, ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς μου κάνει παρέα με τον αδερφό του μπαμπά του, είμαστε σαν συγγενείς».

Σοφία Χατζηπαντέλη: Τι είπε για Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μοντέλο απάντησε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήταν στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, την περσινή σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο όμορφη. Την έβλεπα, είναι κούκλα. Δεν τη γνώρισα ποτέ, αλλά είναι φοβερή, αυθεντική και δυναμική. Μου αρέσει».

Όσον αφορά πάντως τις κριτικές της προς τις διαγωνιζόμενες, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε πως «αν έχω κακή μέρα θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα θα είμαι καλή».