Η Σοφία Χατζηπαντέλη, το πρόσωπο που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό στο GNTM με τις ιδιαίτερες ατάκες της, φαίνεται πως έχει δυσαρεστήσει την παραγωγή του ΣΚΑΪ, η οποία φαίνεται να δώσει ένα πρόωρο τέλος στην συνεργασία τους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», η Σοφία Χατζηπαντέλη φαίνεται πως δημουργεί συνεχώς προβλήματα στο πλατό με την έντονη προσωπικότητα και συμπεριφορά της, αλλά και τις τρελές απαιτήσεις. «Έχουν αναστενάξει τα backstage», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου για το ρεπορτάζ. 

Εν συνεχεία του ρεπορτάζ, η παραγωγή του ΣΚΑΪ άλλο ήθελε και περίμενε από τη Σοφία Χατζηπαντέλη και άλλο της προέκυψε. Μάλιστα, η κριτής του My Style Rocks αντιμετωπίζει πρόβλημα επικοινωνίας, αφού για να μπορέσει να πει όσα θέλει, πρέπει πρώτα να τα γράψει σε χαρτί. 

Όμως το μείζον ζήτημα είναι η συμπεριφορά της, με τους γύρω της να έχουν κουραστεί με την παρουσία της εκεί. 

«Γίνονται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, υπάρχει επικοινωνία με άλλα, πολύ δυνατά ονόματα που θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν», είπε χαρακτηριστικά η Μεσσαροπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε τη Σοφία Χατζηπαντελή να μην ολοκληρώνει τη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται δε, πως αντίστοιχες συμπεριφορές της είχαν φέρει σε δύσκολη θέση και τους συνεργάτες της στο GNTM, γι’ αυτό και η συνεργασία δεν προχώρησε.