ΣΚΑΪ και Ατζούν θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτή την επιτυχία που έχει το φετινό Survivor από το ξεκίνημα του και γι΄αυτό θα προβάλλουν πλέον και το Σάββατο το ριάλιτι, όπου θα βλέπουμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για έπαθλο φαγητού και να παίζουν το κουίζ που παραδοσιακά βλέπαμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Πλέον, το Survivor αλλάζει και φαίνεται πως θα βλέπουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας την Κυριακή και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας την Δευτέρα, πιθανότατα για να έχει το κοινό δύο ημέρες στη διάθεση του για να ψηφίσει, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα υπάρχει και τρίτο αγώνισμα ασυλίας ή αν την Τρίτη και την Τετάρτη θα βλέπουμε πάλι αγωνίσματα επάθλου.

Στο trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ για το επεισόδιο του Σαββάτου, η κατάσταση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές είναι διαρκώς τεταμένη, με τον Κατσαούνη να αποτελεί τη σπίθα που ανάβει τη φωτιά. Στη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου, ο Κατσαούνης γυρίζει να πει ειρωνικά στον Βαλάντη «τώρα δε σε πονάει η μέση σου;» και αυτό προκαλεί την αντίδραση του Πηλίδη.

Ο 22χρονος πυγμάχος ετοιμάζεται να σηκωθεί για να κινηθεί απειλητικά προς τον Κατσαούνη, που με τη σειρά του κι αυτός κάνει την ίδια κίνηση. Ο Απόστολος Ρουβάς συγκρατεί τον Πηλίδη και ο Γιάννης Τσολάκης, ο πυροσβέστης των Μαχητών, λειτουργεί πυροσβεστικά για να μην πάνε τα πράγματα στα άκρα.

Παρόλο που είναι πολύ νωρίς και ήδη το Survivor έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, το γεγονός πως η τηλεθέαση έχει μια ανοδική πορεία, οδηγεί την παραγωγή στο να βάλει περισσότερα επεισόδια, ίσως γιατί βλέπουν και οι ίδιοι ότι οι συχνοί τσακωμοί δε μπορούν να καλυφθούν από τα 4 επεισόδια.