Έντονη η συναισθηματική φόρτιση στο πρόσωπο του ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ, καθώς μιλά για πρώτη φορά, για το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα, με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Rennervations».

Ο διάσημος πρωταγωνιστής της Marvel και δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, σχεδιάζει να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Disney+, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου, στο Regency Village Theatre του Λος ‘Αντζελες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρένερ είχε σπάσει περισσότερα από 30 οστά όταν προσπάθησε να εμποδίσει το όχημα να πέσει πάνω από τον ανιψιό του την Πρωτοχρονιά. «Επέλεξα να επιβιώσω, δεν πρόκειται να με σκοτώσει, σε καμία περίπτωση», δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως προκύπτει από τρέιλερ για τη συνέντευξη που θα προβληθεί στις 6 Απριλίου στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

Ο Ρένερ εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με αμβλύ τραύμα στο στήθος και άλλα ορθοπεδικά τραύματα. Είχε επιχειρήσει να σώσει κυριολεκτικά τον ανιψιό του την Πρωτοχρονιά, από το Sno-Cat, το μηχάνημα 7 τόνων που κινούταν ανεξέλεγκτα και χωρίς οδηγό προς το μέρος τους.

Δηλώνει ότι θα το έκανε ξανα, δεν μετανιώνει και θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια από τους πόνους που ένιωθε την μοιραία ώρα του συμβάντος, όπως εξηγεί. Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής του υπενθυμίζει πώς ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του από το κρεβάτι του νοσοκομείου χρησιμοποιώντας νοηματική γλώσσα, η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Ο 52χρονος ηθοποιός έγινε κυρίως γνωστός για ταινίες όπως το Arrival, The Hurt Locker, The Bourne Legacy και για το Marvel’s Hawkeye.