Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή μια φωτογραφία του τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο, η οποία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και σε κάποια Μέσα.

Αρκετά εκνευρισμένος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτό που έγινε λερώνει όλο το σινάφι των δημοσιογράφων. Αναφέρομαι σε μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο… δεν θέλω να την περιγράψω.

Είναι ένας ιερέας, του βάζει ένα Σταυρό, ο Βασίλης Καρράς φαίνεται να μην επικοινωνεί στην φωτογραφία, βάζει κάποιον να τον φωτογραφίσει -ωραίος παπάς, να τον χαίρεται η εκκλησία- και αναρτά στο facebook τη φωτογραφία αυτή. Σαν τι; Σαν τρόπαιο; Έκανες κάποιο κατόρθωμα, παπά μου, που δεν κάναμε όλοι οι υπόλοιποι;

Λίγη ντροπή! Είσαι και παπάς, είσαι ιερέας. Πες αυτός δεν έχει μυαλό, οι δημοσιογράφοι που αναπαρήγαγαν τη φωτογραφία αυτή γιατί; Για να πουλήσετε πέντε εφημερίδες παραπάνω;Για να έχετε πέντε κλικ παραπάνω στα κ…σάιτ σας; Δεν ντρέπεστε λίγο; Κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ;» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά η ανθρωπιά πρέπει να υπερισχύει. Έναν άνθρωπο δεν θέλει ο κόσμος να τον θυμάται με αυτή την εικόνα, δεν υπάρχει λόγος. Είναι γνωστοί αλήτες οι συγκεκριμένοι, μην πω τώρα ονόματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.