Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας πραγματοποιήθηκε η ταφή του αγαπημένου Έλληνα καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά. Προηγουμένως η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα με πλήθος κόσμου να συρρέει από όλη την Ελλάδα προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μερικοί από το πλήθος των διασήμων που είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Βασίλειος Κεσογλίδης υπήρξε ένας εξαιρετικά επιδραστικός καλλιτέχνης, ερμηνευτής μεγάλων επιτυχιών. Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953 και το 1969, στα δεκαέξι του χρόνια, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Έκανε μεγάλες επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι που υπηρέτησε, με δίσκους που έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ ιστορία άφησαν και ντουέτα που έκανε με πολλούς κορυφαίους τραγουδιστές. Παράλληλα, ως συνθέτης και στιχουργός έγραψε τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού. Ως μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του καταγράφηκε ο δίσκος «Μ′ έχεις Κάνει Αλήτη» με πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, τους στίχους και μουσική του οποίου είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Εικόνες από την εξόδιο ακολουθία του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς κηδεία
Βασίλης Καρράς κηδεία
Βασίλης Καρράς κηδεία
Βασίλης Καρράς κηδεία
Βασίλης Καρράς κηδεία
Βασίλης Καρράς κηδεία
Βασίλης Καρράς κηδεία

*Photo Credits: Eurokinissi