Μέχρι πού θα έφτανες για να γευτείς τεράστια και λαχταριστά μπέργκερ, σάντουιτς που ξεχειλίζουν από υλικά και απόλαυση; Ως την Ελευσίνα είναι καλά; Εξαιρετικά, απαντάμε εμείς. Και έχουμε εκλεκτό επιχείρημα περί αυτού: Mama’s Greek Streetfood…

Ποιότητα, φρέσκα υλικά και καλές τιμές ενώνονται αρμονικά δημιουργώντας ένα παζλ στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς. Και γιατί να κρατιέσαι; Στιγμές είναι η ζωή και εν προκειμένω θα αγγίξεις την ευτυχία μέσα από γερές μπουκιές!

Το Mama’s Greek Streetfood λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2023 στη δυτική Αττική και έχει γίνει συνώνυμο του χειροποίητου σπιτικού μπέργκερ και των epic σάντουιτς. Των χορταστικών μερίδων, του value for money.

Τα μπέργκερ είναι η σπεσιαλιτέ της επιχείρησης

Θα ξεκινήσουμε το… τουρ από τα μπέργκερ. Καμάρι και σπεσιαλιτέ της επιχείρησης, «ντύνονται» με αφράτα, μπριός ψωμάκια και τα βρίσκουμε στις εξής, άπασες φοβερές και τρομερές, εκδοχές:

  • Smash Burger: Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, πίκλα και μαγιονέζα
  • Double smash burger: 2 μοσχαρίσια μπιφτέκια, τριπλό cheddar, πίκλες αγγουριού, μαγιονέζα καπνιστής πάπρικας (ντομάτα & iceberg). Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες.
  • Mama’s pulled beef burger: Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι 6 ωρών, τραγανά φύλλα iceberg, ντομάτα, cheddar σως, τηγανητό κρεμμύδι & μαγιονέζα τρούφας. Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες.
  • Mama’s chicken burger: Τραγανά φιλέτα κοτόπουλου παναρισμένα με πάνκο,  μους  αβοκάντο, αγιολί με άρωμα τσίλι, ντομάτα, iceberg και πίκλα αγγούρι.
  • Mama’s The GOAT: Μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μους κατσικίσιου τυριού, μανιτάρια τεριγιάκι και μαγιονέζα τρούφας

Πέρα από μπέργκερ, θα κάνεις χάρη στον εαυτό σου αν δοκιμάσεις hot dog από το Mama’s Greek Streetfood. Για να στο κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο:

  • Mama’s hotdog: Λουκάνικο Φρανκφούρτης, σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος κιμάς, cheddar σως, φρέσκο κρεμμύδι, σχινόπρασο, τηγανητό σκόρδο και μαγιονέζα τρούφα
  • Ηotdog: Λουκάνικο Φρανκφούρτης, σαλάτα coleslaw, αρωματική μουστάρδα, μαγιονέζα και τηγανητό κρεμμύδι

Και βεβαίως, έχουμε τα σάντουιτς. Κάνουν ρίμα με το «πεντανόστιμο», με το «εκλεκτό»:

  • Mama`s Chicken Sandwich: Ψωμί lobster με τραγανά φιλέτα κοτόπουλου παναρισμένα με panko, iceberg, ντομάτα, cheddar, μπέικον και μαγιονέζα
  • Mama`s Pull Beef: Ψωμί lobster με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι, ντομάτα, iceberg, παρμεζάνα και μαγιονέζα τρούφας

Σε όλα αυτά μπορείς να προσθέσεις υλικά της επιλογής σου, με την ανάλογη χρέωση, και να κάνεις πιο προσωπική τη φάση σου, γούστα είναι αυτά και τα σεβόμαστε απόλυτα.

Μην σε τρομάζει η απόσταση, αξίζει κάθε χιλιόμετρο

Σούπερ τα μπέργκερ, τα hot dog και τα σάντουιτς, αλλά μην παραλείψεις και για ξεκίνημα τα cheese balls με τσάντνεϊ ροδάκινου. Θα πάθεις πλάκα με το πόσο ταιριάζει, με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι τηγανητές πατάτες επίσης, είναι ένα ποίημα, τις βρίσκεις και σε μια εκδοχή με κιμά και σε μια άλλη με μοσχαράκι, θα τρως και δεν μπορείς να σταματήσεις για να κάνεις χώρο για το «κυρίως».

Ναι, μην έχεις ενδοιασμούς για την απόσταση ή για το χρόνο. Το καλό το πράγμα θέλει και έναν κάποιο κόπο ενίοτε. Η Ελευσίνα μπορεί να μην είναι δίπλα σου, αλλά είναι τόσο όσο σε απόσταση από την Αθήνα, μια χαρά κοντά για να την επισκεφθείς – αξίζει άλλωστε από πολλές απόψεις.

Και μόλις πας εκεί, προφανώς και καρφί, θα κινήσεις για το Mama’s Greek Streetfood. Για μπέργκερ, σάντουιτς ή ό,τι τραβάει η όρεξή σου!

Mama’s Greek Streetfood

Πάγκαλου 56, Ελευσίνα

Τηλ. Επικοινωνίας: 211 001 2324

Ανοιχτό κάθε μέρα μετά τις 6 το απόγευμα

Instagram: mamas_greek_streetfood

Μπέργκερ και σάντουιτς πληθωρικά, γευστικά, επικά: Αυτό το μαγαζί θα σε αναγκάσει να βγεις εκτός Αθηνών