Γαστρονομικές απολαύσεις χωρίς ξεχωριστή «ταμπέλα» απ’ έξω. Γι’ αυτούς που ξέρουν, γι’ αυτούς που το ψάχνουν. Στα ξενοδοχεία της Αθήνας μπορεί κανείς να βρει μερικά από τα τοπ εστιατόρια της πόλης.

«Κρύβονται» αλλά το μόνο που θέλουν είναι να τα βρούμε. Κι αυτό ακριβώς κάναμε εδώ για σένα. Ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε 5 υπέροχα «ξενοδοχειακά» εστιατόρια που αξίζει να εντάξεις στον προγραμματισμό σου, στην αναζήτησή σου για καλό φαγητό στα πέριξ…

5 υπέροχα εστιατόρια σε ξενοδοχεία της Αθήνας

Sense Restaurant

Δύο menu degustation (75 και 95 ευρώ αντίστοιχα) για μια εμπειρία που δεν ξεχνάς ποτέ. Δια χειρός του φημισμένου και πολυβραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου ο (τυχερός) επισκέπτης απολαμβάνει πιάτα πολύ πάνω από το μέσο όρο.

Ο χώρος είναι υπέροχος, μοντέρνος και με προσωπικότητα, ενώ η θέα είναι από αυτές που μπορεί να κάθεσαι να αγναντεύεις όλη μέρα. Στο πιάτο σου (και) η Ακρόπολη, ενώ βρίσκεσαι στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου AthensWas…

Πάτα ΕΔΩ για να δεις τα μενού γευσιγνωσίας

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη

Patio Restaurant

Αυτό το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin εστιατόριο στο ξενοδοχείο The Margi προσφέρει menu Degustation με γαστρονομικά πιάτα που αναδύουν και αναδεικνύουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας. Fine dining, όπως πρέπει να είναι.

Η εκλεκτή πρώτη ύλη και το ταλέντο του σεφ Παναγιώτη Γιακαλή δημιουργούν αριστουργήματα, πιάτα που θα θυμάσαι για καιρό και θα διηγείσαι σε φίλους.

Λητούς 11, Βουλιαγμένη

Electra Palace

Στο κέντρο της Αθήνας, άνεση, κομψότητα και στιλ δίνουν το στίγμα ενός ξενοδοχείου που «τρέχουν» άνθρωποι που γνωρίζουν άρτια τη δουλειά τους.

Πολύ πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του και ένα φανταστικό εστιατόριο, Zohos το όνομα. Εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, ένα ιδανικό πάντρεμα παράδοσης και σύγχρονου, τα πάντα είναι στο σημείο που πρέπει για αλησμόνητη ολιστική εμπειρία.

Ναυάρχου Νικόδημου 18-20, Αθήνα

Athens Capital MC Gallery

Βλέπεις τι γίνεται στην κουζίνα ενώ ετοιμάζονται πιάτα που θα σου κλέψουν την καρδιά, βλέπεις και φάτσα κάρτα τη Βουλή. Σε στρατηγικό σημείο και με open spirit, ο Δημήτρης Μπούτσαλης και η ομάδα του κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Οι γεύσεις της Μεσογείου πρωταγωνιστούν, ενώ νιώθεις πλήρης με όλα αυτά που συναντάς μπροστά σου. Από τα εστιατόρια εκείνα που θα θες να πας και να ξαναπάς…

Ελ. Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Σύνταγμα

New Hotel

New Taste, το «παιδί» του New Hotel και το καμάρι του, συνάμα. Μια unique εμπειρία σε ένα άκρως φιλικό κλίμα, σε έναν ντιζαϊνάτο χώρο, από τα εστιατόρια που σε κερδίζουν με την πρώτη επαφή.

Το brunch του είναι από τα πιο πρωτοποριακά και φημισμένα στην Αθήνα, ενώ ο κεντρικός θεματικός άξονας κινείται γύρω από τα απλά, αλλά τόσο γευστικά, καλούδια που προσφέρει η χώρα μας. Πλούσιο μενού, με φανταστικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Φιλελλήνων 16, Αθήνα