Το Παγκράτι δεν σταματάει να «γεννάει». Αν το περιγράφαμε με μυθολογικούς όρους, θα λέγαμε πως είναι η περιοχή Εχίδνα, απλά αντί για τέρατα, γεννάει ομορφιές. Μια από αυτές είναι και το μπεργκεράδικο WorldX11 που άνοιξε πριν από μερικές εβδομάδες και κατάφερε στην πρώτη του κιόλας μέρα να γίνει προορισμός για μπέργκερ.

Ο λόγος που το έκανε αυτό, είναι φυσικά το ιδιαίτερο κόνσεπτ του για το οποίο σου έχουμε μιλήσει και εδώ.

Ο κόσμος που άρχισε να πηγαίνει εκεί για να πάρει το μπέργκερ του από το ΑΤΜ αυξανόταν εκθετικά κάθε βδομάδα και τα τελευταία δύο παρασκευοσάββατα έχουμε γίνει μάρτυρες μιας κατάστασης που λίγα μαγαζιά στην Αθήνα την έχουν καταφέρει. Ένα τέτοιο είναι το Jackaroo, η καντίνα στη Μιχαλακοπούλου, το σαντουιτσάδικο στη Μαβίλη και τώρα το μπεργκεράδικο αυτό στο Παγκράτι.

Μπεργκεράδικο στο Παγκράτι κατάφερε το πρωτοφανές για Σάββατο βράδυ: Μια από τις μεγαλύτερες ουρές που έχουμε δει

Θα βρεις καλύτερα μπέργκερ στο Παγκράτι, αλλά όχι αυτό το «πακέτο»

Πρέπει να υπολογίσαμε πάνω από 150 άτομα που βρέθηκαν ταυτόχρονα στον έξω χώρο και είτε είχαν μόλις παραλάβει το μπέργκερ τους είτε ανέμεναν μια φωνή να τους φωνάξει στο μικρόφωνο και ένα χέρι χωρίς σώμα να βγει από τον πάγκο με τη σακούλα με την παραγγελία τους.

Αναρωτιόμασταν όταν άνοιξε για το πώς θα αντέξουν τόσα μπεργκεράδικα στο Παγκράτι, που όλα τους είναι ποιοτικά υψηλού επιπέδου, με τα άλλα εκτός WorldX11 να έχουν το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ποικιλίας σε προϊόντα. Ε, την απάντηση την πήραμε, με το καινούργιο να δίνει μια αίσθηση αμερικάνικου diner, να το συνδυάζει με τα arcades και, παρόλο το πολύπλοκο του σύστημα στην παραγγελία και την δυσαναλογία τιμής-μεγέθους, κάνει θραύση.

Τα reviews από τους χρήστες που μπορείς να βρεις εδώ είναι αρκετά αντικρουόμενα, εμείς τις δύο φορές που πήγαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια εντυπωσιακή διαφορά σε σχέση με το Raws ή το Smashers, επομένως είναι κατά βάση ζήτημα ατμόσφαιρας και feeling. Κι αν είσαι γύρω στα 40, αν σου δίνουν ένα arcade να παίξεις, η προδιάθεσή σου είναι πάντα καλή.