Τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει μία φρενίτιδα στα social media και ένα βίντεο έχει γίνει viral. Όλοι έχετε σίγουρα δει το διάσημο βίντεο του Scorpios Music Bar.

Θα λέγαμε ότι αυτό το βίντεο είτε δημιουργήθηκε στοχευμένα για να τραβήξει το φιλοπερίεργο κοινό είτε δημιουργήθηκε απλά και μόνο για μία αθώα διαφήμιση του μαγαζιού, το αποτέλεσμα ήταν ένα: Να δημιουργήσει ένα τρομερό κύμα φρενίτιδας στα social media τέτοιο, που όλοι πλέον το αναπαράγουν και έχει φτάσει σε ένα σημείο να γελάμε βλέποντάς το.

Το viral βίντεο του Scorpios Music Bar

Στο συγκεκριμένο βίντεο, για όσους δεν είχαν ακόμα την τύχη να το δούνε μέχρι και σήμερα, φαίνονται οι κοπέλες του μαγαζιού να μας συστήνονται μαζί και τα ποτά του μαγαζιού. Στο βίντεο αναφέρεται και η ατάκα που έχει πια γράψει ιστορία «Scorpios είναι για σένα».

Αργότερα, επειδή πολλοί ήταν εκείνοι που έκριναν το μπαρ ως αυστηρώς ακατάλληλο για το κοινό και μόνο για άντρες, κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο βίντεο όπου το μαγαζί λέει πως το Scorpios Music Bar είναι για όλους και ότι μπορείς να φέρεις και την οικογένειά σου μαζί.

Επειδή και εμείς είμαστε πολύ περίεργα όντα και επειδή πολλές φορές η περιέργια δεν σκότωσε την γάτα αλλά της έλυσε κάποιες απορρίες, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο μπαρ που βρίσκεται στην Καλλιθέα. Ξεκινήσαμε να πάμε από μία παρόρμηση της στιγμής και έπειτα από μία παρότρυνση της φίλης μας που είχε γενέθλια εκείνο το βράδυ. Έτσι πήραμε την τούρτα που δεν είχαμε κόψει και ξεκινήσαμε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου για να πάμε.

Βρήκαμε το μπαρ και παρκάραμε. Ήμασταν δύο γυναίκες και τρεις άντρες. Το μαγαζί από έξω φαινόταν πάρα πολύ ήσυχο και σχεδόν πιστέψαμε ότι ήταν κλειστό. Με μια πιο σχολαστική ματιά όμως καταλάβαμε ότι τελικά είχαμε κάνει λάθος και χωρίς σκέψη μπήκαμε μέσα. Στο προθάλαμο υπήρχαν κοπέλες ωστόσο δεν φάνηκε κάτι το περίεργο. Κανείς δεν μας απαγόρευσε την είσοδο και κανείς δεν μας είπε τίποτα ακόμα και με την αποκαλυπτική εμφάνιση που είχαμε οι κοπέλες.

Από εκεί και πέρα η ατμόσφαιρα και ο κόσμος μας έκαναν να αισθανθούμε ότι βρισκόμασταν σε ένα μαγαζί που παίζει ελληνικά όπως όλα τα άλλα του είδους του. Να σημειώσουμε ότι στο μαγαζί υπήρχε κόσμος από κάθε ηλικία που διασκέδαζε με την παρέα του. Φυσικά, αν και μικρό, το μπαρ ήταν ασφυκτικά γεμάτο με πολύ δυνατή μουσική.

Γνωρίσαμε και κάποιες από τις φίλες του μαγαζιού, την Αντωνία και την Κλεοπάτρα, οι οποίες χάρηκαν πάρα πολύ όταν τους είπαμε ότι πλέον είναι διάσημες. Να σημειώσουμε ότι και τα ποτά που πήραμε ήταν καλά και καθόλου νοθευμένα. Η κουβέντα με τα κορίτσια είχε πολλή πλάκα και μιλήσαμε για το πώς είναι οι άντρες στην Ρωσία και πώς συμπεριφέρονται στις γυναίκες. Άσχετο!

Το μεγάλο ερώτημα όμως πάντα παραμένει: Είναι το Scorpios Music Bar για σένα; Φυσικά δεν είναι ένα μαγαζί για οικογένειες όπως και κάθε άλλο μαγαζί της νύχτας. Ωστόσο αν είσαι φίλος του μπουζουκιού και γενικά της ελληνικής κουλτούρας στην βραδινή σου ζωή και αν δεν θες και κάτι παραπάνω, δεν βρίσκουμε κάποιο λόγο να μην το επισκεφθείς.