14-15. Αυτό είναι το σκορ ανάμεσα στα σάντουιτς και τα μπέργκερ σε αυτή την καντίνα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα σε Πειραιά και Αιγάλεω. Εντός έδρας παίζει το σάντουιτς γιατί προφανώς σε μια καντίνα περιμένεις να φας σάντουιτς, αλλά η ποικιλία που θα βρεις στο Story Streat είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα περίμενε κανείς.

Οι παλιές καντίνες ήταν πιο λιτές. Σου έδιναν 4-5 επιλογές και έληγε εκεί το ζήτημα. Τώρα, είναι τόσα τα υλικά και οι συνδυασμοί, τόσες οι καταναλωτικές απαιτήσεις που με κάτω από 10, χάνεις μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού.

Προσωπικά, οι πολλές επιλογές με κάνουν να μην ξέρω τι να διαλέξω. Ευτυχώς δηλαδή που έχεις την επιλογή να επιλέξεις υλικά και να φτιάξεις το δικό σου στο Story Streat και κάπως στρώνει το πράγμα, ειδάλλως θα πάθαινα κάθε φορά αυτό που έπαθα την πρώτη φορά που πήγα. Θα καθόμουν δηλαδή μπροστά στην καντίνα, θα με ρωτούσε ο άνθρωπος τι θα παραγγείλω κι εγώ θα κεκέδιζα και θα άλλαζα κάθε δευτερόλεπτο την επιλογή μου.

Αυτή η καντίνα στην Αθήνα κάνει τα πιο μεγάλα σάντουιτς που έχεις δει - Τσέκαρε και το λουσμένο σε τσένταρ μπέργκερ

Την καντίνα που βρίσκεται στην Ακτή Μιαούλη (σε αυτή πήγα εγώ, αλλά υπάρχει και στη Θηβών στο Αιγάλεω) την πέτυχα τυχαία πριν 2-3 μήνες, ακριβώς όπως είχα πετύχει πριν 5-6 χρόνια το Jackaroo, και επειδή πάντοτε στα τυχαία απολαμβάνω περισσότερο αυτό που τρώω, έκατσα και έφαγα και σάντουιτς και μπέργκερ, όχι για να δοκιμάσω κι από τα δύο, αλλά γιατί πεινούσα πολύ. Τελικά, κατέληξα να φάω μισό και μισό και να γεμίσω το στομάχι και πήρα τα υπόλοιπα μισά για το σπίτι.

Είναι ογκώδη, δεν τα τσιγκουνεύονται τα υλικά στο Story Streat, γι’ αυτό κιόλας δύσκολα θα βρεις σάντουιτς με κάτω από 7 ευρώ. Σίγουρα, δεν είναι μικρό το ποσό, αλλά είναι όντως σα να τρως δυο σουβλάκια που πάνω-κάτω τόσα θα δώσεις για να τα φας.

Οι επιλογές που ξεχωρίζουν στα σάντουιτς είναι με τη χοιρινή πανσέτα, την προβατίνα και το spicy κοτόπουλο πανέ, ενώ δε λείπουν αυτά με λουκάνικο, κιμά, μπριζόλα, αλλά και με ομελέτα!

Στα μπέργκερ αντίστοιχα, σου προτείνω να φας το Story Streat Burger 7 & 9, το ένα με πανσέτα/μπέικον και το άλλο με μπιφτέκι/μπέικον, ενώ υπάρχει και το extreme αν είσαι πιο εξολοθρευτής, που έχει και μπιφτέκι και διπλή πανσέτα.