Δε θα ήταν υπερβολή να γράψουμε πως βλέποντας αυτό το μπέργκερ, θα δεις πόσα χρήματα έχεις, θα τσεκάρεις αν σου έμεινε τίποτα από το τριήμερο, θα φουλάρεις βενζίνη στο αμάξι και θα κρατήσεις κι ένα 20άρικο για να πας στη Βέροια και να το φας.

Το Kimama Streetfood είναι ένα φρέσκο σποτ στη Βέροια, άνοιξε με το ξεκίνημα του νέου έτους και δεν χρειάστηκε παρά λίγα 24ωρα για να διαδοθεί και να γίνει talk of the town, με μεγάλες ουρές σε καθημερινή βάση.

Ο λόγος που το κατάφερε αυτό, είναι εύκολος. Δεν είναι μόνο το μπέργκερ, αλλά και ο συνδυασμός ποιότητας-ποσότητας-τιμής.

Με βάση όσα μας είπε φίλος που ζει στη Βέροια και έχει τιμήσει ήδη αρκετές φορές το Kimama, μπορείς να φας ένα Bacon Burger με μόλις 5.5 ευρώ, με τα υλικά του να είναι 2 μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά, διπλό cheddar, διπλό μπέικον καπνιστό, iceberg, ντομάτα, μαρμελάδα μπέικον, pickle sauce, ketchup & μουστάρδα. Ο παραπάνω συνδυασμός, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ήταν για πλάκα στα 7 ευρώ ή και παραπάνω.

Έχει και hamburger και cheeseburger κάτω από 4 ευρώ και βάζει διπλό μπιφτέκι σε όλα του τα μπέργκερ. Και να μην ήθελες δηλαδή, θα ήταν αδύνατον να μην μπεις στον πειρασμό να πας να το δοκιμάσεις και τελικά να κολλήσεις και να γίνει η Νο1 επιλογή σου για φαγητό πριν ή μετά το ποτό ή για παραγγελία στο σπίτι.

Για να καταλάβεις το πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να φας κάτι τόσο γευστικό και γεμάτο σε τέτοια τιμή, οι τηγανητές πατάτες του για παράδειγμα είναι στα 2.5 ευρώ, τιμή που σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν τη βρίσκεις ούτε σε υπόγα.

Εκεί που απογειώνει πάντως την φάση, όπως βλέπεις και στο πρώτο βίντεο, είναι που σου βουτάει το bun σε σος τσένταρ και έχεις ένα συντριβάνι λιωμένου τυριού να τρέχει στα δάχτυλά σου καθώς κρατάς το μπέργκερ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι κάποια στιγμή δε βλέπεις τα δάχτυλά σου και παίζει να τα φας.

Κατά τα λοιπά, στη Βέροια εσύ Kimama κι η τύχη σου δουλεύει!