Άγριο περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από το φούρνο της παραλίας στις Ράχες Φιώτιδας, όπου καταλήγουν οι περισσότεροι νέοι μετά την διασκέδαση για να πάρουν κάτι για να φάνε.

Όταν πήγε κάποιος και του ζήτησε να χαμηλώσει τη μουσική ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου του επιτέθηκε. Ο άνδρας που του έκανε παρατήρηση για τη μουσική αμυνόμενος τον χτύπησε και έπεσε κάτω. Ένας φίλος του τον σήκωσε και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, εκείνος όμως επανήλθε με ένα κατσαβίδι προσπαθώντας πάλι να του επιτεθεί. Τότε μπήκαν στη μέση άλλοι παρευρισκόμενοι που τον γνώριζαν και τον απώθησαν βάζοντάς τον πάλι στο αυτοκίνητο, με το οποίο απομακρύνθηκε.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε το επεισόδιο, ο μεθυσμένος με το αυτοκίνητο επέστρεψε αυτή τη φορά κρατώντας μια καραμπίνα και φωνάζοντας «που είναι να τον σκοτώσω», ψάχνοντας τον άνδρα που του έκανε την παρατήρηση και τον χτύπησε.

Οι παρευρισκόμενοι και οι γείτονες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν και να του πάρουν το όπλο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα ήρθε και η αστυνομία η οποία είχε ενημερωθεί για το επεισόδιο. Οι αστυνομικοί του πήραν το όπλο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου κρατείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.