Πολλοί ονειρεύονται να γίνουν πετυχημένοι, και βέβαια, πλούσιοι ηθοποιοί, αλλά οι φιλοδοξίες αυτές μπορεί να φαίνονται εξωπραγματικές για τους περισσότερους από εμάς, αλλά υπάρχουν κάποιοι που έχουν φτάσει στην κορυφή της ελίτ του Χόλιγουντ.

Είτε πρόκειται απλώς για απολαβές από την υποκριτική είτε για συνδυασμό παραγωγής, σκηνοθεσίας ή άλλων εγχειρημάτων στο χώρο του θεάματος, πολλοί από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ είναι πολυεκατομμυριούχοι ή ακόμη και δισεκατομμυριούχοι.

Αν όμως σου έλεγαν να φτιάξεις την 10αδα των ηθοποιών που κέρδισαν τα περισσότερα στο Χόλιγουντ μόνο από την υποκριτική, χωρίς να συμπεριλάβεις διαφημίσεις κτλ., ποιον θα έλεγες πρώτο; Θα έλεγες τον ΝτιΚάπριο, τον Ράιαν Γκόσλινγκ ίσως, τη Μάργκοτ Ρόμπι, τον Κέβιν Χαρτ, τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Ο Άνταμ Σάντλερ κυριαρχεί στο Χόλιγουντ

Ο πιο ακριβοπληρωμένος στο Χόλιγουντ με σχεδόν διπλάσια έσοδα: Δεν το βρίσκεις με τίποτα ποιος έβγαλε τα περισσότερα το 2023

Δεν θα έλεγες με τίποτα τον Άνταμ Σάντλερ. Ούτε εμείς θα τον λέγαμε. Όμως η συμφωνία που έχει κάνει με το Netflix για τις παραγωγές του, του δίνει πολλά λεφτά και το 2023 έβγαλε μάλιστα μια πολύ καλή ταινία το You Are So Not Invited to My Bat Mitsvah, όπου πρωταγωνίστριες ήταν οι δύο κόρες του. Είχε επίσης και το πολύ κακό sequel Murder Mystery 2. Στο Netflix όμως δε μετράει η ποιότητα, αλλά οι αριθμοί. Και σε αυτούς ο Σάντλερ είναι από τους κορυφαίους.

Στη λίστα του Forbes, ο Άνταμ Σάντλερ φιγουράρει με 93 εκατομμύρια δολάρια, όντας 34 εκατομμύρια πάνω από την 2η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία είναι η μία από τις δύο γυναίκες της 10άδας. Η έτερη είναι η Τζένιφερ Άνιστον που έχει μεγάλο μισθό από το The Morning Show, ενώ παίρνει πολλά χρήματα από τις επαναλήψεις των Friends και πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Σάντλερ στο Murder Mystery 2.

Από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις οσκαρικές ταινίες, εκτός της Ρόμπι, στη δεκάδα βλέπουμε τον Γκόσλινγκ, τον Ματ Ντέιμον (Oppenheimer) και τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Ήτοι, μόλις 4 από τους 10, με τον Γκόσλινγκ να είναι ο μόνος με υποψηφιότητα για την ερμηνεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 10 κορυφαίοι στη λίστα το 2023 έχουν συνολικά κέρδη 449 εκατομμυρίων δολαρίων, όλοι τους, με εξαίρεση την Άνιστον, αποκλειστικά από το σινεμά.

Η λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους το 2023 στο Χόλιγουντ

  1. Άνταμ Σάντλερ – 93 εκατ. δολάρια
  2. Μάργκοτ Ρόμπι – 59 εκατομμύρια δολάρια
  3. Τομ Κρουζ – 45 εκατ. δολάρια
  4. Ράιαν Γκόσλινγκ – 43 εκατ. δολάρια
  5. Ματ Ντέιμον – 43 εκατομμύρια δολάρια
  6. Τζένιφερ Άνιστον – 42 εκατομμύρια δολάρια
  7. Λεονάρντο Ντι Κάπριο – 41 εκατ. δολάρια
  8. Τζέισον Στέιθαμ – 41 εκατομμύρια δολάρια
  9. Μπεν Άφλεκ – 38 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή: Forbes