Όλοι μιλούν για το Blonde αυτές τις μέρες, την νέα βιογραφική ταινία του Netflix για την Marilyn Monroe. Καθώς η ταινία βασίζεται σε βιβλίο που είναι εμπνευσμένο από την ζωή της ηθοποιού που άφησε εποχή, η ταινία έχει πολλές ανακρίβειες σχετικά με την πραγματική ζωή της Monroe, την οποία παρουσιάζει περισσότερο σαν μία καρικατούρα παρά σαν μία πραγματική γυναίκα. Το γεγονός αυτό εξόργισε πολλούς θεατές, ανάμεσά τους και την φεμινίστρια Emily Ratajkowski.

Σε γενικές γραμμές, η ταινία χαρακτηρίστηκε από τους περισσότερους ως κάτω του μετρίου, ωστόσο όλοι εκθείασαν την ερμηνεία της Ana de Armas ως Marilyn. Εκτός από το ταλέντο της, η 34χρονη Κουβανή μοιάζει και εκπληκτικά στο sex symbol της δεκαετίας του 1950.

Ωστόσο, βοήθησε και η έμπειρη ομάδα από μακιγιέζ και ειδικούς σε special effects ώστε να μεταμορφώσουν την de Armas σε Monroe.

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα time-lapse βίντεο στο οποίο βλέπουμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την πολύωρη μεταμόρφωση της από μελαχρινή Ana σε ξανθιά και εκρηκτική Marilyn. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω βίντεο έχει γίνει ήδη viral. Δείτε το παρακάτω: